Un film care îi va ține cu sufletul la gură pe spectatori este „A Haunting in Venice”, o adaptare după unul dintre romanele celebrei Agatha Chrsistie.

Producția plină de mister și suspans se desfășoară în Veneția, după cel de-al Doilea Război Mondial, când renumitul detectiv Hercule Poirot, acum pensionat, participă la o ședință de spiritism. Însă când unul dintre invitați este ucis, îi revine nu doar sarcina de a găsi criminalul, ci și să descopere dacă se întâmplă sau nu ceva supranatural.

Citește și: VIDEO- Matteo Politi, falsul chirurg cu 8 clase, a fost arestat în Veneția

Pe 15 septembrie va avea loc premiera filmului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mergem mai departe la al doilea titlu mult așteptat: „Expendables 4”, care sunt pregătiți să se așeze, din nou, în poziție de luptă. Mercenarii de elită vor avea nume noi în gașcă, pe lângă Jason Statham și Sylvester Stallone, joacă în peliculă și 50 Cent, Megan Fox și Andy Garcia.

În acest film de acțiune și aventură, echipa se va confrunta cu un traficant de arme periculos.

Pe data de 22 septembrie vom putea vedea partea a 4-a francizei cu eroi.

Filmul „The Creator” va apărea pe marile ecrane la finalul lunii septembrie

Finalul lunii septembrie aduce pe ecrane și filmul SF „The Creator”. Un fost mercenar al forțelor speciale are misiunea să vâneze arhitectul unei Inteligențe Artificiale diabolice, care vrea să distrugă omenirea. Însă dilema morală care apare în această producție este faptul că Inteligența Artificială a luat forma unui copil.

Pe 29 septembrie vom afla deznodământul acestui film care se anunță spectaculos.

Și tot atunci va avea premiera și un film de-a dreptul înfricoșător, care continuă franciza Saw.

Saw X îl are în prim-plan pe criminalul în serie John Kramer, care călătorește în Mexic în speranța că va găsi un leac miraculos pentru cancerul de care suferă. Însă acolo descoperă că totul este o înșelătorie, așa că noul său scop este răzbunarea sângeroasă.

Un film cu încasări record, care a intrat deja în cinematografe pe 1 septembrie este thrillerul „The Equalizer 3”, cu Denzel Washington și Dakota Fanning în rolurile principale. Producția a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu 34,5 milioane de dolari în weekend.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si