Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Filmul „Barbie” a fost lansat și în România. Cum au fost îmbrăcate vedetele noastre la eveniment

Rozul pare să fie culoarea momentului! Cel puțin pentru vedetele noastre, care și-au dorit să se simtă, măcar pentru o seară, ca un personaj din filmul „Barbie”. Pelicula a creat o adevărată nebunie la nivel mondial și a avut aseară lansarea oficială în țara noastră.

Redactia Stirile Kanal D,

Culoarea roz, la modă printre vedete [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Fascinanta lume Barbie, cu ale ei personaje, a ajuns și în țara noastră. Mai exact, într-un cinematograf din Capitală, unde vedetele s-au întrecut în ținute care să semene cu cele ale personajelor de film.

Cristina Ștefania, artistă: „M-am asortat, sunt Barbie. Mergem pe roz. Am zis să pun o pată de nonculoare și am ales albul, să fim în zona aia de Barbie fancy.” 

Cristina Șucu, femeie de afacere: „A trebuit să fie ceva roz și am combinat să fie un pic casual că e totuși un film și e foarte cald afară. Am ales un tricou oversized, cu niște pantalonași scurți și o gentuță mică.” 

Ținutele cât mai sexi și cât mai roz cu putință, au reprezentat o adevărată provocare, pe care vedetele au îndeplinit-o cu succes.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Elizza Chifu, artistă: „Corsetul ăsta pe care l-am luat cu 5 lei dintr-un second, asta pe care nu știu cât am dat, dar e foarte frumoasă, dresurile și niște loafersi simpli, gentuța roz.”

Rux și Opulența, influencer: „Ținuta din această seară e simplă. Am vrut să fiu Barbie din aia clasică, scoasă din cutii. Rochia asta nu-i genul meu, după cum mă știți, dar vreau să fiu Barbie, să fiu drăguță.”

Să nu credeți că domnii au făcut o excepție de la regulă. Reprezentanții sexului puternic au optat pentru paleta cromatică pe care o abordează și personajul principal masculin din film, vestitul Ken.  

Valentin Popescu, creator de conținut: „E și Ken acolo pe undeva și am zis să preiau eu rolul. M-am îmbrăcat exact ca el. E prima scenă, m-am îmbrăcat fix în genul ăsta și am zis că scap ușor, că m-am tot îmbrăcat în roz și am zis direct jeans on jeans.”

Cu roz sau fără roz, Barbie- filmul momentului, va avea premiera în cinematografe chiar la sfârșitul acestei săptămâni. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI