Stupoare maxima a celor prezenti cand au vazut ca oamenii legii il incatuseaza pe Razvan, fiul de 33 de ani al victimelor. Conform anchetei, Razvan Rentea este principalul suspect in acest asasinat de o cruzime rara.

Surse politienesti spun ca barbatul ar fi vrut sa se razbune pe parintii lui. Acesta a mers la casa in care locuiau acestia din comuna Apa si si-a ucis cu sange rece tatal si bunica.

Cum stia ca tatal lui urma sa mearga sa o ia pe mama sa din statia de autobuz in seara respectiva, barbatul a mers cu masina tatalui sa isi duca mama acasa. Ajunsi in curte, barbatul a secerat-o cu o lovitura in cap si a lasat-o moarta pe scarile casei, alaturi de poseta si plasele cu cumparaturi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Oamenii spun ca baiatul plangea la inmormantarea parintilor si nimeni nu se astepta ca el sa fie criminalul.

Razvan Rentea urmeaza sa fie cercetat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si