După 25 de ani de la lansare, filmul Titanic revine în cinematografe, iar regizorul James Cameron a dorit să marcheze acest moment.

Acesta a anunțat că filmul Titanic va avea o continuare, care va ilustra povestea dintre Rose și Jack, într-o versiune actualizată.

Citește și: Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley? Artista a cheltuit toți banii lui Elvis

Tot atunci, James Cameron dezvăluia că filmul nu ar fi fost la fel dacă nu ar fi fost în distribuție aceeași actori, care au scris istorie, Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tragedie în lumea artiștilor. Actrița Sanda Toma a murit. Aceasta avea 88 de ani

Tragedie în lumea artiștilor. Actrița Sanda Toma a murit. Aceasta avea 88 de ani

Potrivit reprezentanților Teatrului de Comedie, actrița Sanda Toma a decedat la vârsta de 88 de ani.

Aceasta s-a născut pe data de 27 octombrie 1934, la Bucureşti.

Ea a urmat Institutul Sfânta Maria din strada Pitarmoş şi, ulterior, Liceul Gheorghe Lazăr. După multe oscilări între Politehnică şi Litere, Sanda Toma intră la Institutul de Teatru I.L. Caragiale, pe care îl absolvă, la clasa profesoarei Aura Buzescu.

Citește și:  A murit o actriță din "Generația de aur". Doliu uriaș în România

A debutat în 1956 la Teatrul Naţional din Craiova, instituţie în care va juca până în 1958, urmând să revină în Bucureşti ca actor angajat al Teatrului Naţional până în 1960.

În 1961, la invitaţia lui Radu Beligan, intră în echipa Teatrului de Comedie unde, până în 1994, "va fi un model de profesionalism, de conduită şi de calitate umană", arată reprezentanţii teatrului.

Citește și: VIDEO| O celebră actriță a murit. A fost considerată un sex-symbol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si