După ce și-ar fi îmbrăcat copilul cu mai multe rânduri de haine groase pentru a atenua impactul cu solul, femeia s-a aruncat și ea de la etaj pentru a scăpa din calea flăcărilor care i-au cuprins locuința.

Mai multe bunuri, piese de mobilier și haine au fost înghițite de flăcări. Femeia și fiul său au ajuns în stare gravă la spital.

Filmul tragediei din Iași. Copilul aruncat de la etaj și tânăra mama sunt acum în stare gravă la spital

Filmul tragediei din Iași. Copilul aruncat de la etaj și tânăra mama sunt acum în stare gravă la spital

[Sursa foto: Ziarul de Iași]

Cum s-ar fi produs tragedia în care mama și-a aruncat copilul de la etajul 3?

Apartamentul în care se aflau femeia și copilul a fost cuprins de flăcări. Disperarea și dorința de supraviețuire au împins-o pe femeie să își îmbrace copilul cât mai gros pentru a atenua impactul când avea să îl arunce de la etajul 3 al blocului. Imediat s-a aruncat și ea.

Până când au sosit pompierii, femeia și copilul deja erau căzuți lângă bloc. Echipajele i-au găsit pe cei doi în stare gravă. O ambulanță i-a dus la cele două unități medicale. Copilul se află acum la Spitalul de Pediatrie și medicii spun că starea sa este gravă și ajuns la spital a intrat în stop cardio-respirator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mama copilului a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon.

Întreaga tragedie a avut loc astăzi în jurul orei 15:00 când a fost dat apelul la 112 cu privire la incendiul izbucnit în apartament. 

Polițiștii vor să afle acum cum a avut loc incidentul.

Filmul evenimentului refăcut de ISU

După apelul la 112, pompierii militari au dislocat 2 autospeciale stingere cu apă și spumă, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD.

La locul tragediei a fost alocată și o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

În drum spre locul incendiului, reprezentanții ISU au aflat de faptul că mama și fiul se află în stare gravă lângă bloc. Ajunșii la locul incidentului, echipajele medicale le-au acordat celor două victime primul ajutor. După ce au fost stabilizate au fost transportate la cele două unități medicale.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"În data de 10 ianuarie 2024, la nivelul municipiului Iași, la ora 15:06, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la un apartament. Odată alertați, pompierii militari au dislocat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. Totodată, la caz a fost alocată și o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași"

În drum spre locul de manifestare a incendiului (15:09), reprezentanții ISU află de precipitarea a 2 persoane (mamă și un minor)de la etajul 3 al unui bloc de 4 niveluri. Dată fiind această situație, forțele de intervenție sunt suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă și spumă și încă o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași.

Odată ajunși la locul incidentului (15:14), echipajele medicale au acordat celor două victime primul ajutor, au fost stabilizate, iar mai apoi transportate la unități medicale pentru continuarea îngrijirilor medicale care se impun acestora", au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iaşi.

"La acest moment, în ceea ce privește incendiul, acesta a fost lichidat (15:40), arderea manifestându-se pe o suprafață de aproximativ 25 mp la elemente de mobilier și materiale textile", au precizat reprezentanţii  ISU Iaşi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si