Alina Ciucu lucra la o companie multinationala cu sediul la New York, care are peste 60.000 de angajati in toata lumea. De-a lungul timpului, la filiala din India a companiei s-au inregistrat morti de-a dreptul bizare, reflectatea in presa locala. Un adevarat „Final Destinantion”.

In iulie 2006, doi tineri de 20 si 23 de ani, angajati ai companiei pentru care lucra si Alina, au aflat ca un coleg de-ai lor a suferit un accident.

Cei doi se aflau la un hotel, unde petrecusera toata noaptea. Cei doi au urcat pe o motocicleta, insa au pierdut controlul si au lovit alti doi participanti la trafic. Cei doi angajati au murit pe loc, pentru ca nu purtau casti de protectie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

In aceeasi noapte, un alt angajat al aceleiasi companii, care locuia la acelasi hotel, a murit tot intr-un accident de mototcicleta. Acesta se intorcea de la film, cu un coleg pe locul din spate. In fata lor, o dubita a franat brusc, iar tanarul de 25 de ani n-a mai putut evita impactul. Acesta a murit, in timp ce colegul sau a scapat cu rani destul de serioase.

Un an mai tarziu, o tanara de 24 de ani, angajata a aceleiasi companii, a suferit tot un accident de motocicleta, in urma caruia si-a pierdut viata. Ea se intorcea acasa de la serviciu, cand a fost acrosata de un automobil, a fost tarata cativa metri, dupa care a fost prinsa sub roti.

Femeia a murit imediat, iar soferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

In 2015, un tehnician de 30 de ani a fost ucis intr-un accident auto. Barbatul venea acasa pe bicicleta si a fost lovit din lateral de un camion care nu i-a acordat prioritate. El a murit pe loc.

In 2016, un analist al aceleiasi companii s-a aruncat de la etajul 8 al cladirii in care lucra, in timpul unei ture de noapte. Cadavrul lui a fost gasit de un paznic, ce a alertat autoritatile. Barbatul avea 33 de ani si nu a lasat nici un bilet de adio, prin care sa-si justifice moartea.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si