Finala Eurovision 2022: Pe scena din Italia vor urca 40 de artiști în cele două semifinale programate pentru 10 şi 12 mai. Câștigătorul concursului  va fi anunţat pe data de 14 mai. Organizatorii, dar și  artiştii, vor fi obligaţi să respecte toate regulile legate de COVID19, pe toată durata concursului. Anul trecut, marele premiu a fost câştigat de tinerii rockeri din trupa Maneskin. 

Repetiţia României a fost cel mai vizionat moment al zilei

Melodia „Llamame” cântată de wrs, a fost refrenul zilei la prima repetiţie oficială susţinută de reprezentantul României pe scena Eurovision Song Contest de la Torino. Pe canalul oficial de TikTok al competiţiei muzicale, Repetiţia României a fost cel mai vizionat moment al zilei.

Citeste si: Semifinala Eurovision 2022: Ce şanse are România să se califice?

Wrs şi echipa de dansatori au pregătit un moment special în care artistul şi-a rupt cămaşa special realizată pentru acest show. Piesa de vestimentaţie a fost concepută cu 200 de capse, care l-au ajutat pe wrs să surprindă la prima apariţie pe scena competiţiei, chiar înainte de ultimul refren.

Când va urca pe scena Eurovision WRS?

Calificat în urma selecţiei naţionale din 5 martie, wrs va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 13 de intrare în concurs.

Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 10 și 12 mai. Finala Eurovision va avea loc pe 14 mai.

Citeste si: WRS, pregătiri pentru Eurovision-Italia

 

 

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si