Puterea Dragostei 2020.  Duminica, 26 iulie, telespectatorii vor afla deznodamantul reality show-ului „Puterea Dragostei” si, totodata, pe cei doi castigatori ai celui de-al doilea sezon al emisiunii, odata cu difuzarea Finalei, la Kanal D. Astfel, duminica aceasta, de la ora 16:00 si de la ora 19:00, va fi ultima zi in care concurentii sezonului doi, ramasi in Casa Puterea Dragostei, pentru a-si gasi sufletul pereche, isi vor deschide sufletul si vor da frau liber emotiilor in fata iubirii.

Puterea Dragostei 2020. Urmează sezonul 3

Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continua cu cel de-al treilea sezon, ce va avea premiera luni, 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Sustinatorii concurentilor de la Puterea Dragostei vor avea ocazia sa isi voteze favoritii si vor afla, in direct, duminica aceasta, cine sunt castigatorii celui de-al doilea sezon. Fiecare dintre cei doi castigatori, o fata si un baiat, va intra in posesia Marelui Trofeu, dar si a premiului de 10.000 de Euro.

Finala puterea dragostei 2020
Finala puterea dragostei 2020

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului declara ca are mari emotii, cu atat mai mult cu cat a fost, pentru o lunga perioada, zi de zi alaturi de cei care s-au aflat in cautarea dragostei.

Prezentatoarea emisiunii declara ca toti cei sase finalisti si-au demonstrat puterea dragostei, insa numai doi dintre acestia vor fi declarati castigatori.

Puterea Dragostei 2020. Andreea Mantea: "Am emoții uriașe"

„Iata ca mai avem doar 2 zile pana la incheierea acestui sezon. S-au intamplat atat de multe lucruri incat nici nu-mi vine sa cred ca se termina. Este foarte emotionant, am emotii uriase pentru cei sase finalisati pentru ca, din punctul meu de vedere, cu totii merita felicitari si trebuie sa se simta castigatori; au rezistat atat de mult si si-au demonstrat puterea dragostei.

Au fost diverse trairi, foarte intense, dar iata ca in final vor fi doar doi castigatori, pe care ii vom afla duminica aceasta”, spune Andreea Mantea.

Puterea Dragostei 2020.  Reality-ul show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” continua cu cel de-al treilea sezon, ce va avea premiera luni, 27 iulie. Emisiunea care a captat atentia a milioane de telespectatori din intreaga tara, dar si a fanilor din social media, poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, gest neașteptat pentru români

Nu ratati duminica, 26 iulie, de la ora 16.00 si de la ora 19.00 Marea Finala a show-ului Puterea Dragostei, difuzata la Kanal D. Cei doi castigatori, o fata si un baiat, vor fi desemnati, in direct, iar fiecare dintre acestia va intra in posesia marelui premiu de 10.000 de Euro.

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? I

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Aceasta a dezvaluit totul intr-un scurt clip publicat pe contul ei de socializare.

Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Fosta concurenta a show-ului matrimonial cunoaste ce inseamna emotiile unei competitii si intuieste prin ce emotii trec concurentii care lupta pentru marele premiu, astfel ca a ales sa dezvaluie numele celor doi concurenti pe care ii sustine, in Marea Finala "Puterea dragostei".

Finala puterea dragostei 2020
Finala puterea dragostei 2020

Citeste si: Împăcarea anului. Berna și Ligi de la „Puterea Dragostei” au îngropat securea războiului

Cum in ultimele zile majoritatea fostilor concurenti de la "Puterea Dragostei" au dezvaluit pe cine sustin, indemnandu-si prietenii virtuali sa faca acelasi lucru, de aceasta data Simina a fost cea care a marturisit pe contul ei de socializare ce cuplu va sustine.

Puterea Dragostei 2020.  Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" a recunoscut intr-un clip postat pe Instagram ca isi doreste enorm ca Berna si Philip sa fie castigatorii sezonului 2, considerand ca ei sunt cei care merita cel mai mult marele premiul, deoarece eu au arata cel mai intens puterea dragostei in cadrul emisiunii.

Puterea Dragostei 2020. Bianca i-a marturisit dragostea ei lui Livian la "Puterea dragostei"! Reactia fiului lui Nelson Mondialu a fost uluitoare

Bianca i-a marturisit dragostea ei lui Livian la Puterea dragostei Reactia fiului lui Nelson Mondialu a fost uluitoare: el s-a aratat indiferent, in ciuda faptului ca marturisea si el, recent, ca o iubeste pe Bianca.

Ulterior cei doi au stat unul langa altul pe canapea, iar Bianca a pus capul pe umarul lui Livian.

Citeste si: Bianca si Livian, scandal inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! A inceput sa urle la el: "Te duci, ma lasi in pace"

Pe masura ce ne apropiem cu pasi repezi catre Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2, toate cuplurile par sa se impace. Marius si Andreea Pirui s-au despartit la o zi distanta, iar Berna si Philip se tot cearta, dar relatia lor pare solida.

Singurul cuplu format din concurenti care se mai afla inca in casa la "Puterea dragostei" sezonul 2 care a fost dezbinat este cel dintre Gabriel si Daiana. El si-a facut,intre timp, o alta relatie si sustine ca va ramane impreuna cu ultima lui iubita.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, nemachiată. Imaginile uimitoare cu bruneta

Puterea Dragostei 2020.  Bianca i-a marturisit dragostea ei lui Livian la Puterea dragostei Bianca si Livian au avut un nou episod de scandal in emisiunea de ieri "Puterea dragostei". Samanta de scandal a fost tot aparenta indiferenta a lui Livian.

 puterea dragostei 2020
puterea dragostei 2020

Tensiuni uriase inainte de Marea Finala "Puterea dragostei" sezonul 2. Emotiile isi spun cuvantul, asa ca scandalurile sunt la ordinea zilei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici fostii iubiti Bianca si Livian nu au facut rabat de la certurile clasice, la fel ca Berna si Philip si Marius si Andreea Pirui.

Statutul Biancai si al lui Livian e incert. In timp ce unii sustin ca s-au impacat si formeaza un cuplu, altii sunt de parere ca nu s-au impacat. Pe de alta parte, Ramona sustine ca isi doreste o relatie cu Livian dupa ce se va termina "Puterea dragostei" sezonul 2. Tatal lui Livian, Nelson Mondialu, ar sustine aceasta relatie fiindca nu si-o mai doreste de niciun fel pe Bianca drept nora.

Citeste si: Andreea Mantea, in lacrimi: "M-ati facut sa plang incontinuu" Urmareste ultima Gala "Puterea dragostei" sezonul 2 SAMBATA, de la 16:00 si 19:00

Puterea Dragostei 2020.  Enervata ca Livian nu o baga in seama, Bianca a spus ca nici nu mai vrea sa vorbeasca cu el. Ulterior cei doi au vorbit separat si Bianca a inceput sa urle la el.

Livian: Bianca, a treia oara vorbesc cu tine, de ce esti nervoasa?

Bianca: Inchideti conexiunea, ca nu vreau sa vorbesc cu tine. Multumesc pentru atentia oferita

Livian: Ce-i cu asta, vorbeam cu Philip. Si daca nu ti-am acordat atentie imi spuneai din nou.

Bianca: Inchideti conexiunea ca nu vreau sa vad absolut nimic. Multumesc frumos(...)

Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, apariție incendiară pe plajă alături de familie

Bianca: Sunt eu proasta, sunt foarte proasta

Livian: Nu mai urla

Bianca: Urlu cat vreau. Nu-ti convine, te duci, ma lasi in pace(...)

Bianca: Erai pe televizor?

Livian: Da

Bianca: De ce erai pe televizor?

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Livian: Pentru ca m-a pus productia(...)

Bianca: Ieri nu m-ai bagat in seama ca erai curios ce vorbesc Marius cu Andreea, in alta zi...

Livian: Nu-i adevarat

Bianca: Las-o balta, Livian

Marius si Andreea Pirui s-au impacat inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! Formeaza din nou un cuplu!

Puterea Dragostei 2020. Marius si Andreea Pirui, impacare inainte de finala

Ambii au aparut cu zambetul pe buze astazi, semn ca sunt foarte fericiti.

"Vreau sa merg la soricelul meu, ca astazi pleaca la dentist", a spus Andreea Pirui, cerand voie la camera sa mearga sa il vada pe iubitul ei.
"Stii cum e vorba aia, tot acasa te intorci", a comentat Philip impacarea lui Marius cu Andreea Pirui.

 puterea dragostei 2020 puterea
puterea dragostei 2020 puterea

Puterea Dragostei 2020.  Cei doi fac si ei parte din cuplurile de la "Puterea dragostei" sezonul 2 care se tot cearta si se impaca. Livian si Bianca, pe de alta parte, s-au despartit o singura data oficial si nu au mai anuntat impacarea, chiar daca diverse surse sustin ca formeaza din nou un cuplu.

Nunta la "Puterea dragostei" inainte de Marea Finala! I-a cerut sa o ia de sotie!

Citeste si: Nunta la "Puterea dragostei" inainte de Marea Finala! I-a cerut sa o ia de sotie!

Cu toate ca Marius a mai cerut-o o data de sotie pe Andreea Pirui si aceasta a acceptat, blonda a anuntat astazi, in finalul emisiunii "Puterea dragostei", ca vrea sa fie ceruta din nou de catre Marius.

Puterea Dragostei 2020.  A fost o saptamana tumultuoasa pentru Andreea Pirui si Marius, care s-au certat, s-au despartit si apoi s-au impacat la o singura zi distanta.
Relatia lor, ca si cea a Bernei cu Philip si a Biancai cu Livian, a fost incarcata de scandaluri in cel de al doilea sezon "Puterea dragostei".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si