A inceput numaratoarea inversa! Castigatorul Exatlon Romania 2018, Vladimir Draghia, s-a imbarcat in avionul care il va aduce acasa! Alaturi de el se afla si Razboinicii Alex Nedelcu, Stefan Floroaia, Roxana Moise si Ionut Sugacevschi.

Cei cinci au urcat la bordul avionului impreuna cu corespondentul WOWbiz.ro, care a fost alaturi de ei in ultimele clipe petrecute in Republica Dominicana.
Fostii concurenti pareau extrem de bine dispusi si, cel mai probabil, cu gandul la cei de acasa care ii vor astepta pe aeroportul din Otopeni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cel mai abatut a parut sa fie Ionut Sugacevschi, care s-a retras intr-un colt si a stat separat de colegii sai.
Ionut Sugacevschi a ratat marele premiu in fata lui Vladimir Draghia, in ciuda numarului mare de sustinatori pe care il avea.

Ramaneti pe WOWbiz.ro, dar si pe pagina noastra de Facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre finalistii de la Exatlon.

Corespondentul WOWbiz.ro e cu ochii pe ei si va transmite in timp real cele mai tari imagini cu ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si