Close sidebar
Close sidebar

Finalistii Exatlon au urcat in avion si se pregatesc sa vina acasa! Imagini fabuloase cu Faimosul Vladimir Draghia si ultimii Razboinici

A inceput numaratoarea inversa! Castigatorul Exatlon Romania 2018, Vladimir Draghia, s-a imbarcat in avionul care il va aduce acasa!

Daniel Coltuc,


DISTRIBUIE
acest articol

A inceput numaratoarea inversa! Castigatorul Exatlon Romania 2018, Vladimir Draghia, s-a imbarcat in avionul care il va aduce acasa! Alaturi de el se afla si Razboinicii Alex Nedelcu, Stefan Floroaia, Roxana Moise si Ionut Sugacevschi.

Cei cinci au urcat la bordul avionului impreuna cu corespondentul WOWbiz.ro, care a fost alaturi de ei in ultimele clipe petrecute in Republica Dominicana.
Fostii concurenti pareau extrem de bine dispusi si, cel mai probabil, cu gandul la cei de acasa care ii vor astepta pe aeroportul din Otopeni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cel mai abatut a parut sa fie Ionut Sugacevschi, care s-a retras intr-un colt si a stat separat de colegii sai.
Ionut Sugacevschi a ratat marele premiu in fata lui Vladimir Draghia, in ciuda numarului mare de sustinatori pe care il avea.

Ramaneti pe WOWbiz.ro, dar si pe pagina noastra de Facebook, pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre finalistii de la Exatlon.

Corespondentul WOWbiz.ro e cu ochii pe ei si va transmite in timp real cele mai tari imagini cu ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI