Firma de servicii funerare ce oferă servicii complete in București

Toți oamenii se confruntă, la un moment dat în viață, cu pierderea unui apropiat, iar în acele momente critice o firmă de servicii funerare complete poate face diferența între zile încărcate cu drumuri, telefoane și discuții nedorite, pe lângă greutatea tragediei, și zile de cugetare la cel care a plecat dintre noi, la pregătirea psihică pentru înmormântare și la momentul luării ultimului rămas-bun.

Alis Pop, luni 13 mai 2024 , 09:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un deces vine cu o încărcătură emoțională și stres, însă un furnizor de servicii funerare de calitate poate să ușureze, într-o oarecare măsură, o situație dificilă, ocupându-se de tot procesul, la indicațiile și după dorințele clientului.

O firmă ce oferă servicii funerare complete în București se poate ocupa de toate etapele unei înmormântări, oferă pachete funerare diverse, inclusiv incinerare, servicii de transport funerar, flori și coroane, precum și repatriere decedați.

Pe lângă toate acestea, vine în sprijinul clienților în toate etapele procesului, inclusiv cu medic pentru constatarea decesului, doctor pentru îmbălsămare, asistență pentru obținerea documentelor și autorizațiilor pentru înmormântare (inclusiv ajutorul de deces), pregătirea decedatului, pregătirea locului de înmormântare și îngrijirea acestuia, precum și organizarea slujbei de înmormântare. Totodată, experiența unei firme de servicii funerare activă de mulți ani pe piață poate fi o dovadă a seriozității acesteia.

Pachete funerare pentru toate situațiile

Pachetele funerare complete oferite de Funerare Ghica vin în ajutorul celor care se confruntă cu un deces în familie, în rândul prietenilor sau al cunoscuților, fiind prevăzute cu toate cele necesare indiferent că este vorba despre un deces survenit la spital sau acasă.

Spre exemplu, Pachetul funerar Spital conține sicriu echipat complet (brad/fag/plop), lenjerie matlasată, mânere, crucifix și capitonaj capac, dar și cruce din lemn, de culoarea sicriului, scrisă, iar serviciile funerare prevăd transportul sicriului la spital, transportul celui decedat la capelă sau biserică, apoi la cimitir.

Pachetul Spital oferă și toate cele necesare slujbei de înmormântare: prosoape mari și mici, vin, ulei, batiste, colive, pachete alimentare, candelă, lumânări, batiste, lumânări, colaci, și multe altele, precum și o coroană din 60 de garoafe. În cazul pachetului Spital, clientul primește bani înapoi.

Există și alte pachete funerare - Mediu, Standard și Premium, care vin să acopere toate nevoile clienților.

 

În cazul acestora, serviciile funerare oferite includ medic pentru constatare deces, doctor pentru îmbălsămare, toaletarea decedatului, transport funerar la capelă/biserică, apoi la cimitir, dar și toate cele necesare pentru slujba de înmormântare: sicriu echipat complet din lemn de diverse esențe în funcție de pachet (brad/fag/tei/stejar), cruce de lemn scrisă, prosoape, ulei, vin, pachete alimentare, colive, batiste, lumânări, bănuți, lumânare toiag, doliu de ușă, doliu de piept, set de tămâiat, coroane de flori de diverse tipuri în funcție de pachet, candele, sac oseminte (după caz) și restul celor necesare.

Unele dintre aceste pachete funerare prevăd sume de bani restituite clienților în cazul ajutorului de înmormântare, în timp ce pachetul Premium presupune costuri suplimentare.

Pachetul Incinerare de servicii funerare acoperă și această preferință, venind cu un sicriu echipat complet, însă doar închiriat, cruce în culoarea sicriului, scrisă, medic pentru constatarea decesului, doctor pentru îmbălsămare, toaletarea decedatului și transport funerar la capelă/biserică, precum și la crematoriu. În acest caz, pachetul de slujbă de înmormântare conține un prosop mare, o lumânare pentru preot, 12 batiste, 12 lumânări și 12 bănuți, 12 pachete alimentare și 3 colive, ulei, vin, colac înmormântare și doliu de piept cu bolduri.

Pe lângă aceste pachete, Funerare Ghica oferă clienților servicii complete pentru a trece mai ușor peste momentele dificile: asistență pentru obținerea documente necesare, transport funerar, consultanță în alegerea sicriului, pregătirea defunctului și organizarea slujbei de înmormântare, iar în caz de nevoie realizează și servicii de repatriere decedați din Europa și SUA.

O firmă de servicii funerare care oferă servicii complete în București poate prelua sarcinile aduse de o înmormântare, pentru a-i elibera pe cei îndurerați de o grijă în plus într-un moment sensibil.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Draconidele, cel mai așteptat spectacol astronomic din această lună: Ploaia de stele va... Draconidele, cel mai așteptat spectacol astronomic din această lună: Ploaia de stele va atinge punctul maxim în seara zilei de 8 octombrie
spotmedia.ro
Orașul european unde nu se mai poate trăi de violență – Povestea unui băiat de 14 ani... Orașul european unde nu se mai poate trăi de violență – Povestea unui băiat de 14 ani recrutat ca asasin, dar care a ucis pe altcineva
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si