Close sidebar
Close sidebar

Fiul Ioanei Condea a inceput gradinita! Imagini emotionante cu baietelul romancei bagate in coma de un proxenet

In urma cu trei ani, o tara intreaga era zguduita de cazul Ioanei Condea, o tanara care a fost batuta cu bestialitate de catre un proxenet. Dupa ce a stat aproape doi ani in coma, tanara se simte mai bine, iar medicii fac tot posibilul sa o ajute sa se recupereze in totalitate. Copilasul ei a crescut, intre timp.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cand Ioana este in spital, mama ei, Gratiela Condea, s-a ocupat de cresterea baietelului, care este foarte fericit si entuziasmat ca a inceput gradinita. 
Aflat la o varsta frageda, baietelul tinerei nu pare sa stie foarte multe despre mamica lui, pe care nu a apucat sa o cunoasca foarte bine. Pana acum, bunica i-a spus celui mic ca mama lui e plecata la munca in strainatate, tocmai pentru a nu-i incarca sufletul de copil cu asa un necaz, scrie Cancan.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ioana Condea a fost batuta cu bestialitate de un proxenet in 2014, iar de atunci se afla intr-un spital din Germania. Tanara s-a aflat o perioada indelungata in coma, iar la un moment dat medicii nu mai aveau nicio speranta ca o pot salva, spre disperarea familiei.
Citeste continuarea pe Cancan.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI