Fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, Mario, în vârstă de 20 de ani, ar fi ajuns la ora 5 dimineața la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală. Tânărul acuza dureri dentare și dorea să fie primit de urgență la secția de stomatologie.

De la ce a pornit totul

Tânărul a trebuit să-și aștepte rândul până să fie preluat și dus la triaj.

Tânărul a fost astfel rugat să se așeze la rând, în sala de așteptare, arată surse ale site-ului spynews.ro.

Din cauza aceasta, Mario Mutu ar fi generat un scandal în toată regula, începând să înjure personalul spitalului.

Citeste si: O femeie susține că tatăl ei a ucis aproape 70 de persoane, iar ea l-a ajutat să ascundă cadavrele

Mario ar fi afirmat că stă ”cu toți proștii la coadă”. Din cauza comportamentului său recalcitrant, la fața locului a intervenit și un echipaj al poliției.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"In jurul orei 06,00, Sectia 26 Politie a fost sesizata de catre reprezentantii spitalului Sf. Ioan cu privire la faptul ca agentii de paza au anumite neintelegeri cu un pacient. Ajunsi la fata locului, politistii l-au identificat pe Mutu Mario Alexandru care era nemultumit de faptul ca a fost pus sa astepte aproximativ o ora pentru a fi consultat de un medic stomatolog.", se arată într-un comunicat transmis de Poliție.

Scandalul ar fi continuat și la al doilea spital

Deoarece durerile ar fi fot tot mai mari, Mario Mutu a insistat să fie dus cu ambulanța la o altă unitate spitalicească, fiind transportat la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei.

Citeste si: Descoperirea uimitoare a polițiștilor în tirul unui român care transporta "colete de stofă"

Scandalul ar fi continuat și la cea de-a doua unitate medicală.

Citeste si: Cinci persoane au fost reținute, în urma a 17 percheziții în București și Ilfov. Trei persoane au fost plasate sub control judiciar

Cu o seară înainte, Adrian Mutu și-a lansat în București cartea autobiografică. Antrenorul a povestit parcursul său în lumea fotbalului, oferind și detalii din viața personală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si