Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Andrei Plesu s-a tatuat ca mafiotii japonezi! Mihai si-a desenat pe spate simboluri ale celebrei organizatii criminale Yakuza!

Mihai, fiul filozofului Andrei Plesu, este un tip nonconformist.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul filozof Andrei Plesu are doi baieti, Matei si Mihai, ultimul dintre ei fiind restaurator de pictura murala si proprietar al unei galerii de arta. In timpul liber, Mihai se deconecteaza cu partide de tir cu arcul, sport pe care il practica de mai multa vreme. Recent, fiul fostului ministru de Externe si al Culturii a participat la un concurs unde s-a dezbracat de tricou, din cauza caldurii.

Astfel, fiul lui Plesu a lasat sa se vada un tatuaj impresionant desenat pe tot spatele. “Yakuza!”, a postat un mic al lui Mihai Plesu. Tatuajul lui Mihai este inspirat din cele realizate de membrii celebrei mafii japoneze Yakuza, motivele desenate fiind realizate pentru a arata afilierea la un anumit clan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Anul acesta, Mihai Plesu a avut probleme in familie. El a dezvaluit faptul ca sotia nu il lasa sa-si vada copilul, Au trecut deja mai bine de doua luni de la nasterea copilului meu.

In afara de plangeri penale si citatii la tribunal pentru ordine de restrictie, procese pe care le-am castigat de altfel pe motiv real de lipsa de probe si mileniu ne-comunist, nu primesc nici un semn despre copilul meu”, a scris fiul lui Plesu pe blog. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI