Iti cunosti toti fratii si toate surorile?
Nu, nu-i cunosc pe toti, cred ca sunt mai multi, 14, 15, 16, neoficial, sau 20

Cel mai pitoresc actor de la Hollywood este celebrul tata a 13 copii legitimi si nelegitimi. Caci lui Anthony Quinn, actorul cu privire de vulturi si inima mare cat tot globul pamantesc, ii placea sa joace si sa iubeasca.



"Nu stiu daca am vreo sora sau vreun frate roman, nu cred ca a filmat in Romania Cine stie? Daca ar fi facut un film aici, cu siguranta as fi avut poate un frate sau o sora.  

Poate de aceea te simti asa de confortabil aici

Probabil. Poate tu esti sora mea

Lorenzo Quinn, fiul sau din a doua casatorie, i-a mostenit latura artistica, insa talentul sau este altul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro



Mi-am dedicat ultimii 30 de ani sculpturii. Aici este unul din piesele mele reprezentative, intr-o dimensiune mai mica, se numeste "Drumul catre iubire".

De abia asteptam sa ma intorc aici, mi-a placut atat de mult prima data. Romania a fost o surpriza foarte placuta pentru mine pentru ca este mult mai mult decat ceea ce ma asteptam eu. Da, stiu despre palinca.
O folosim pentru motociclete.  Am incercat mancarea romaneasca. Aveti niste carnati foarte buni, imi plac foarte mult. Micii".

Este pentru a doua oara in Romania. De aceasta data a venit sa participe la competitia de enduro de la Rasnov.

"Nu sunt un profesionsit, am venit doar sa ma bucur de cursa. Este insa o cursa solicitanta"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si