Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Anthony Quinn participa la o competitia de enduro de la Rasnov! Iata ce spune despre tatal lui si Romania

Celebrul Zorba Grecul a cucerit milioane de femei. Puţine dintre admiratoarele lui Anthony Quinn ştiu însă că acesta are un fiu care-i seamănă leit. Mai puţin crai decât părintele său, Lorenzo e din ce în ce mai îndrăgostit de România! ##VIDEO11541##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Iti cunosti toti fratii si toate surorile?
Nu, nu-i cunosc pe toti, cred ca sunt mai multi, 14, 15, 16, neoficial, sau 20

Cel mai pitoresc actor de la Hollywood este celebrul tata a 13 copii legitimi si nelegitimi. Caci lui Anthony Quinn, actorul cu privire de vulturi si inima mare cat tot globul pamantesc, ii placea sa joace si sa iubeasca.



"Nu stiu daca am vreo sora sau vreun frate roman, nu cred ca a filmat in Romania Cine stie? Daca ar fi facut un film aici, cu siguranta as fi avut poate un frate sau o sora.  

Poate de aceea te simti asa de confortabil aici

Probabil. Poate tu esti sora mea

Lorenzo Quinn, fiul sau din a doua casatorie, i-a mostenit latura artistica, insa talentul sau este altul.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro



Mi-am dedicat ultimii 30 de ani sculpturii. Aici este unul din piesele mele reprezentative, intr-o dimensiune mai mica, se numeste "Drumul catre iubire".

De abia asteptam sa ma intorc aici, mi-a placut atat de mult prima data. Romania a fost o surpriza foarte placuta pentru mine pentru ca este mult mai mult decat ceea ce ma asteptam eu. Da, stiu despre palinca.
O folosim pentru motociclete.  Am incercat mancarea romaneasca. Aveti niste carnati foarte buni, imi plac foarte mult. Micii".

Este pentru a doua oara in Romania. De aceasta data a venit sa participe la competitia de enduro de la Rasnov.

"Nu sunt un profesionsit, am venit doar sa ma bucur de cursa. Este insa o cursa solicitanta"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI