Close sidebar
Close sidebar

Fiul lui Gabriel Oprea, facut praf de Victor Ciutacu: „N-as vrea sa cred pe nedrept ca neam-prostia e ereditara”

Victor Ciutacu l-a ironizat pe Gabriel Oprea Jr pentru ca acesta nu este politicos.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Realizatorul de televiziune Victor Ciutacu a luat masa, intr-o seara, la acelasi restaurant cu Gabriel, fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Deranjat ca Oprea Jr nu a salutat, Ciutacu a postat un text ironic la adresa acestuia si a tatalui sau.

„Dom’ general Oprea, stiu ca va tin astia ocupat cu dosarul Gigina, da’, cand aveti olecuta de timp liber, poate-l invatati pe fiu sa salute lumea cand intra-n local. Macar pe doamnele care-l mangaiau pe cap cand era mic si credea ca la toti copiii iese Mos Craciun din piscina...P.S. N-as vrea sa cred pe nedrept ca neam-prostia e ereditara”, a scris Ciutacu.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Tatal lui Oprea Jr este cercetat pentru abuz in serviciu in dosarul privind folosirea nelegala a coloanei oficiale, cauza deschisa dupa moartea politistului Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera a Capitalei. In 11 mai 2016, Oprea a fost trimis in judecata de DNA in dosarul masinii de lux cumparate de catre Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI) pentru protectia demnitarilor si folosita de Oprea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI