E clar că fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii. “Gabriel Marin Oprea, mai cunoscut drept Gabriel Oprea jr., a trecut de prima probă la un concurs de angajare la Ministerul Agriculturii, potrivit informațiilor prezentate de minister. Fiul fostului ministru al Internelor este cunoscut în cercurile mondene din București pentru prezentările de modă ca manechin al creatoarei de modă Adina Buzatu, dar și pentru aparițiile spectaculoase în cluburile de lux”, a dezvăluit G4Media.ro.

( vezi cum a ieşit Oprea Jr pe pârtie încălţat cu pantofi de lac)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Partidul lui Gabriel Oprea este executat silit pentru că nu şi-a plătit materialele promoţionale! UNPR tocmai şi-a anunţat relansarea!

Fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii. Luni a avut examenul scris 

“Gabriel Oprea jr. a fost student la o facultate a Universității Româno-Americane și nu e clar ce aptitudini are pentru postul de la Autoritatea Competentă pentru Acreditarea Agențiilor de Plăți și a Organismului Coordonator din cadrul Ministerului Agriculturii.

Cert este faptul că el a trecut de proba dosarului de înscriere, iar luni a avut examenul scris. Concursul pentru postul de consilier debutant se va încheia printr-un interviu cu o comisie specializată din ministerul condus de Petre Daea”, s-a mai scris despre Oprea Jr.

Fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii. A fost băgat în politică de tatăl său

S-a aflat că fiul lui Gabriel Oprea vrea să se angajeze la Ministerul Agriculturii. În 2015, proaspăt student, Oprea jr. a intrat și în politică, fiind instalat de tatăl său la șefia organizației de tineret din Sectorul 1 al UNPR, partid condus de Gabriel Oprea. Recent, fiul lui Oprea a reintrat în atenţia presei mondene datorită unei relaţii cu Daniela Crudu, care l-a părăsit la doar câteva zile după ce partipaseră la o cină romantică într-un restaurant de fiţe din Herăstrău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si