În urmă cu aproape două săptămâni, Giorgiana, iubita lui Dani Balint, și-a anunțat amicii de pe contul de socializare că este singur. Mai mult, blonda siliconată a șters și toate fotografiile în care apărea împreună cu fiul lui Sile Cămătaru, cele mai multe făcute în vacanța de la mare.

Dani Balint
Dani Balint, fotografiat la o plimbare prin oraș

Giorgiána l-a părăsit pe Dani Balint din cauza crizelor frecvente de gelozie ale acestuia, mai ales că ea are sute de admiratori virtuali care o complimentează pentru calitățile fizice.

La puțin timp după despărțire, fiul lui Sile Cămătaru a postat un mesaj care seamnănă a avertisment adresat Giorgianei.

Citeste si: Emi Pian e comparat cu Napoleon, la două luni de la moartea sa: „Conducea o armată și oprea orice război. Singur a construit un imperiu”

Citeste si: Vărul lui Emi Pian a fost rupt cu bătaia în Anglia, de alți interlopi din România! Anaser Duduianu e la spital, sub paza Poliţiei!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: El e moștenitorul lui Sile Cămătaru! Micuțul Adonis s-a născut în timp ce bunicul său se află la închisoare! FOTO

Sile Cămătaru noră
Giorgiana, fost iubită a lui Dani Balint, adoră să pozeze îm costum de baie

Fiul lui Sile Cămătaru e supranumit "Leul Bucureștiului"

“Va veni o vreme cand unii oameni vor regreta ca te-au tratat gresit”, a scris Dani Balint. “Si pe unii o sa ii și doară”, a reacționat un amic al acestuia. „100%, te pup fratelo”, a confirmat fostul iubit al Giorgianei. „Mare caracter, mare dulceata si finetze... Leul Bucurestiului”, l-au lăudat prietenii pe Dani Balint.

Cea mai mare ceartă dintre Dani și Giorgiana s-a petrecut în vară, când cei doi au fost invitați la o petrecere la Iași.

După ce și-au spus câteva vorbe grele, Giorgiana a plecat de la petrecere cu Mercedesul ei, făcut cadou de Dani, și a intrat cu el într-un gard. Poliția venită la faa locului a constatat că Giorgiana a consumat băuturi alcooloce, astfel că s-a deschis dosar penal.

Sile Cămătaru
Sile Cămătaru, fotografiat în vila sa din București

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si