Szobi Cseh, celebrul cascador decedat pe 1 august 2014, dupa o teribila lupta cu cancerul, este inmormantat la Cimitorul Bellu, acolo unde familia i-a facut cripta de marmura alba, in timp ce pe cruce a fost pus un monument funerar sculptat, in urma cu cativa ani, chiar de Szobi. Pe lespede a fost scris si un mesaj,  „Viata e un joc de inimi tari. Se salveaza cine poate”.

“Cei din familie vin des la mormantul lui si fac curatenie, aduc flori de toate felurile, in ghiveci mare, mic, agatatoare, buchete, tot felul de flori colorate si lumanari mari care sa arda mai mult timp. Au investit destui bani in cripta, candela, suportul de flori. I-au pus si poza cu el. Turistii se minuneaza de crucea cu Iisus Hristos, iti sare in ochi, e imposibil sa nu observi mormantul, daca treci pe alee. Arpad, impreuna cu alti cativa tineri, vin adesea la cimitir si curate morminte ale artistilor, nu doar pe cel al tatalui sau. De Sarbatori, cei din familie au adus multe coronite la mormant si au impartit pachete celor din cimitir ”, sustin angajatii din cimitir.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zilele trecute, Arpad, unul din cei doi baieti ai lui Szobi, a venit sa se roage la locul de veci al tatalui sau, chiar de ziua acestuia. Fericit ca asociatia caritabila pe care a mostenit-o de la Szobi, care se ocupa cu ajutorarea copiiilor defavorizati, a mai atras niste ajutoare importante, Arpad i-a transmis celui disparut:  „Tată, de ziua ta, am reuşit din nou! Îţi mulţumesc!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si