Surse judiciare spuneau atunci ca anchetatorii au gasit in locuinta mai multe pastile de ecstasy. Potrivit acelorasi surse, Ionut Pintea a fost cercetat intr-un alt caz de trafic de droguri, el fiind prins in flagrant, in 2010, in timp ce vindea pastile de ecstasy si amfetamina, in Sibiu, relateaza turnulsfatului.ro.

"Multa

lume m-a judecat, dar nimeni nu stie iadul prin care am trecut. Am gresit, dar am platit cu varf si indesat pentru greseala mea", i s-a confesat Ionut Pintea unui apropiat al sau dupa ce informatiile ca a fost in inchisoare pentru trafic de droguri au aparut pe mai multe site-uri si la mai multe televiziuni de la noi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ionut Pintea i-a marturisit prietenului sau, potrivit cancan.ro , ce chin a trebuit sa indure in inchisoare, fiind la un moment dat si batut de catre un traficant de droguri in perioada in care era incarcerat la Penitenciarul Rahova.

"Mi-a zis sa fac cumparaturi de la magazin (n.r.- traficantul). Ii cumparasem de 100 de lei si nu imi restituise banii, asa ca i-am spus ca nu-i mai cumpar pana nu-mi da banii inapoi.

In timp ce ma barbieream, m-a lovit cu pumnul pe la spate. Mi-a dat un pumn in ceafa, am cazut si apoi a continuat sa ma loveasca. Atunci cand au venit gardienii au vazut ca nu ma simt bine si m-au dus la cabinetul medical. Nu le-am spus despre ce era vorba, insa medicul mi-a vazut contuzia la spate", i-a povestit Ionut Pintea apropiatului sau o amintire de cosmar din perioada in care a fost incarcerat. 

Sursa foto: Facebook


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si