Victor Dăncilă, fiul Vioricăi Dăncilă, este destul de activ pe paginile de socializare, acolo unde postează diverse glumițe găsite pe net sau instantanee de vacanță. Zilele trecute, Victor a postat un selfie, care îl înfățișează îngândurat și încercănat.

Victor Dăncilă
Victor Dăncilă și-a făcut un selfie

Un amic de pe facebook nu l-a menajat deloc pe Victor și i-a transmis: “Ai inceput sa îmbătrânești boss, dacă îți faci selfiuri pentru amintiri”. Victor nu e în apele sale după ce, anul trecut, a divorțat de Elena, partenera sa de viață, cu care se căsătorise în 2015.

De atunci, el a apărut mereu în poze preocupat și trist, spre deosebire de Elena, care posta, pe pagina ei de socializare, fotografii de la diverse petreceri, în care apărea zâmbitoare și înconjurată de prietene.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Liviu Dragnea a fost somată de Fisc să își plătească datoriile! Vezi ce document a primit Bombonica Prodana la domiciliu! EXCLUSIV

Citeste si: Cum poți vedea emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai și Viorica Dăncilă online, pe Kanal D

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a îmbolnăvit de depresie de când el e la închisoare? Irina Tănase e îngrijorată: „Ai idee câți oameni sunt în jurul nostru care trec prin momente dificile?”

Familia Dăncilă
Fotografie de la nunta lui Victor cu Elena, în care mai apar Viorica Dăncilă și soțul ei

Victor Dăncilă a fost executat silit de o bancă

Divorțul dintre Victor și Elena s-a consumat la notar. Separarea dintre ei a fost dovedită de declarația de avere a Elenei, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5. Din declrarația ei a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.

Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

Anul acesta, Victor Dăncilă a avut o altă problemă. Stirilekanald.ro a dezvăluit în exclusivitate că Judecătoria Sectorului 6 București a admis executarea silită acestuia.  Un Birou Executor Judecătoresc a fost mandatat de instanță să recupereze banii datorați de Victor unei instituții bancare. Situația este ciudată, pentru că Victor provine dintr-o familie cu o situație materială excelentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si