Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Flash mob pe ghete kangoo jumps. Orădenii au sărbătorit 4 ani de când orașul a intrat în Cartea Recordurilor

Oradea s-a transformat, weekendul acesta, într-o capitală a dansului. Însă nu orice fel de dans, ci unul pe ghete. După ce în urma cu 4 ani, orașul a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare eveniment Kangoo Jumps din lume, fanii acestui sport și-au dorit să celebreze aniversarea printr-o altă reuniune inedită. Sute de oameni au încălțat ghetele, s-au îmbrăcat în culorile tricolorului și au încins o oră de sport în aer liber.

Redactia Stirile Kanal D,

Flash mob pe ghete kangoo jumps. Orădenii au sărbătorit 4 ani de când orașul a intrat în Cartea Recordurilor

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Peste 500 de oameni au animat atmosfera din centrul orașului Oradea într-un mod cu totul special: încălțați cu ghetele speciale pentru Kangoo Jumps, sportivii au făcut o demonstrație de rezistență și entuziasm timp de 40 de minute, nimeni nu a stat locului iar antrenamentul Kangoo Jumps a fost mai distractiv ca niciodată.

Citește și: VIDEO- Festifall la Oradea. Pianistul Richard Clayderman va urca pe scena din Piața Unirii

Orădenii au sărbătorit 4 ani de când orașul a intrat în Cartea Recordurilor

Participanții au avut o costumație obligatorie, formată din pantaloni negri și bluze roșii, galbene sau albastre, pentru a reproduce tricolorul. Flasmob-ul a avut un scop nobil: odată cu celebrarea a 4 ani de când Oradea a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare eveniment Kangoo Jumps din lume, spectacolul a marcat și Ziua Independenței orașului.

„Ne-am simțit foarte bine, cu echipa mea am sărit aproape o oră. Au fost prezent 250 de copii de la școli și mai multe echipe din mai multe orașe.”

„Pentru mine Kangoo, nu e un antrenament, e o experiență. Ghetele sunt magice, instructorul e fabulos.”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sub atenta coordonare a celei care a adus și a promovat acest sport în țara noastră, evenimentul din centrul orașului a fost un adevărat succes și o modalitate prin care doamnele și domnișoarele au mai uitat de stresul cotidian.

Kinga Sebestyen, promotorul Kangoo Jumps în România: „De la 4 ani până la 90 de ani poate toată lumea să facă Kangoo Jumps, este o senzație extraordinară, puneți-vă pe ghete, pentru că

este euforie pe ghete, am și instructoare aici din Sibiu care anul ăsta a împlinit 60 de ani.”

Adelina Czombos, antrenor de Kangoo Jumps: „Am oferit ghete aproape tuturor, au fost persoane care nu s-au anunțat, dar nu s-au putut abține să sară și au sărit fără ghete. Dar, în general, suntem foarte atenți la ce ghete primesc clienții noștri, fiindcă aceștia trebuie adaptat pentru kilograme, pentru mărimea piciorului și pentru condiția fizică a fiecăruia.”

După aproape o oră de mișcare în care s-au ars calorii la intensitate maximă, participanții s-au relaxat într-o horă uriașă, bineînțeles, tot pe ghete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI