Close sidebar
Close sidebar

Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, s-a îndrăgostit în India

După ce a părăsit Casa Iubirii, Flavius s-a îndrăgostit în India. Cine este femeia pentru care a dat-o uitării pe Dori?

Diana Puiu,

Flavius, fostul concurent de la Casa Iubirii, s-a îndrăgostit în India

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Flavius Jucu, unul dintre cei mai apreciați foști concurenți din Casa Iubirii a plecat în India pentru a-și îndeplini visul de a deveni model internațional.
Acesta a acordat și un interviu în care a vorbit despre întâmplările sale, dar și despre noi cuceriri.

Acesta spune că i se face dor de atmosfera din emisiune, dar că este îndrăgostit de o rusoaică cunoscută char în India.

Citeste si: Natalia, fosta concurentă de la „Casa Iubirii”, spune adevărul despre concurenți

„Am și un crush aici, am cunoscut multe fete, nu o să îmi fac relație aici, mă distrez, dar fata asta mă face să mă gândesc la ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

E genul de fată, care, dacă aș fi cu ea, mă face să fiu dependent de ea. Eu nu vreau asta, nici ea pentru că și ea e tot cu munca aici. E rusoaică, are ochii alună. Are vibe-ul ăla care îmi place mie, dar nu știu, ne-am văzut doar la câteva petreceri.

Am mai avut câteva aventuri cu niște prietene din India. Am 24 de ani, cu siguranță în următoarea mea relație vreau să fac ceva super serios.

Dar mă gândeam cât stau aici că nu s-ar merita să îmi dau energia pe cineva, poate o iubesc, ea pleacă în altă lume, eu la fel, chiar nu vreau să sufăr.", a declarat Flavius pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: După plecarea Nataliei, Sorin zâmbește din nou. Cine este frumoasa concurentă care i-a furat inima

Despre relația lui Flavius nu s-a mai auzit nimic.

„Este și ea matură. Cred că s-a întâlnit și ea cu cineva prin București. Plus, nu e ca și cum am avut nu știu ce relație, da, ne-am sărutat. Vrea să îi transmit lui Dori că o salut și o pup și sper că e fericită.

Oricum ne vedem când vin în București, asta nu cade. Că e prietenie, că e prietenie cu beneficii, că e o relație, nu contează. Când am ajuns aici, eu am mai vorbit cu ea primele două săptămâni, doar că e și ea în București e distrează”, a mărturisit Flavius.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI