La Voluntari, au fost 15.501 votanţi, rezultând o prezenţă la vot de 42.68%.

Florentin Pandele, candidat PSD, a câştigat detaşat alegerile, cu 71% (10.798 voturi).

Pe locul al doilea s-a situat candidatul USR Bogdan Rolea, cu 18% din voturi.

Florentin Pandele, reacție dură după anunțarea rezultatelor: USR PLUS- un monstru, distrugerea României

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, s-a lansat, duminică, într-o serie de critici dure la adresa unor partide şi a unor politicieni.

Citeste si: Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citeste si: Video inedit cu Gabriela Firea şi Florin Pandele: Au făcut show pe hitul verii!

Citeste si: Becali a invitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal! Câți bani a luat latifundiarul de la Primăria Capitalei în ultimii ani?

"A mai venit şi această plagă,  această nenorocire care s-a abătut asupra României  care este USR-PLUS şi au găsit acest dirijor de doi bani şi jumătate care se numeşte Ludovic Orban. 

Această nenorocire de om  care pur şi simplu a distrus un partid istoric, dom-le, nu se poate fără partide istorice, nu se poate fără stângă românească! S-a găsit şi Victor Ponta, care nu mai ştie ce aranjamente să facă pe sub masă, care spune acum vreo lună de zile: dacă aş avea eu banii lui Pandele. Să-mi verifice conturile să vadă câţi bani am sau unde am eu bani.
Acest individ care nu a făcut altceva decât să distrugă PSD-ul şi oricum, este o gloabă a istoriei.(...) Eu sunt băiat de la ţară. Nu am decât două alifii pe mine: untură şi Nivea. Nu mai pot eu să cred ceea ce spune Victor Ponta, Victor Ponta în momentul de faţă este zero barat din punct de vedere politic”
a afirmat Florentin Pandele, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă și-a depus candidatura. Lista celor 25 de candidați înscriși

În ceea ce priveşte USR-PLUS, primarul din Voluntari a catalogat alianţa politică drept "un monstru, distrugerea României”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si