Tânăra de 21 de ani a murit fulgerător după ce a fost ucisă de Florin. Florentina era din Alexandria, iar tânărul din Bragadiru de Teleorman. Victima a fost înjunghiată noaptea trecută, apoi trupul său a fost sfârtecat și lăsat pe un teren pustiu. Florin s-a sinucis imediat după crimă. El a intrat cu mașina într-un copac la câțiva km de locul unde a ucis-o pe Flori.

De ce a ucis-o Florin pe tânără

Martorii spun că bărbatul era foarte liniștit și era „stâlpul familiei”, iar ea o tânără liniștită care a avut relații cu trei băieți tot intrând și ieșind din ele. Pe contul oficial de socializare, Flori apărea drept o persoană „single”, însă de curând s-ar fi împăcat cu iubitul alături de care a petrecut doi ani din viața ei.

florin criminal

Florin și-a ucis fosta iubită.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: VIDEO| Canibalul care a mâncat un tânăr de 25 de ani, apariție șocantă în fața judecătorilor

Florin nu ar fi acceptat acest lucru și începuse să o terorizeze cu telefoanele, venind să se întâlnească duminică seara cu ea în Alexandria. De atunci, nimeni n-a mai știut nimic de Flori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

accident florin

Florin s-a omorât imediat după crimă.

[Sursa foto: Facebook]

Bărbatul a murit după ce s-a făcut praf cu mașina în copac, iar azi de dimineață iubitul fetei a găsit-o pe câmp, la câțiva km de presupusul accident, căsăpită.

Citește si: Un român stabilit în Anglia a dat două lire pe un apartament de lux: „Sincer nu pot să cred...”

Bărbatul a căutat-o cu ajutorul unei aplicații de localizare pe telefonul mobil al fetei, care ar fi fost închis de aseară, iar când a găsit-o a avut un șoc.

Citește si: Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Toți cunoscuții celor doi sunt șocați și nu le vine să creadă, rudele și iubitul fetei sunt paralizați de durere.

crimă florin

Cadavrul Florentinei a fost descoperit pe un câmp.

[Sursa foto: Facebook]

Oamenii legii au deschis au deschis un dosar penal și urmează să stabilească cine este criminalul fetei și dacă acesta a avut și alți complici. Până la această oră arma crimei fiind încă căutată de anchetatori.

Citește si: Ahmed Sami El Bourkadi ar putea fi eliberat. Ce se întâmplă acum cu principalul suspect în cazul dublei crime din Iași


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si