George este stabilit în străinătate de ani buni, de curând s-a stabilit și la casa lui. Românului nu i-a venit să creadă că visul lui s-a îndeplinit cu numai două lire, adică, dacă ar fi să convertim în lei, cu suma de aproximativ 11 Ron.

Citește si: Cadru didactic, criticat pentru modul în care se îmbracă la ore. Profesoara vrea să-și scoată formele în evidență

Bărbatul și familia sa se bucură pe deplin de acest cadou. George își dorea de mai multă vreme să asigure familiei lui un domiciliu stabil, iar acum spune că nu i-a venit să creadă că visul lui s-a îndeplinit cu numai două lire.

Două lire pe un apartament de lux

Românul care era stabilit de mai mulți ani în Anglia, a plătit suna de 11 Ron și a primit un apartament de lux care valorează mai mult de 300.000 de lire sterline, în Grey, Essex.

George este de profesie electrician și de multă vreme voia să-i asigure familiei sale un domiciliu stabil. De aproximativ 11 ani încerca să facă un credit ipotecar, însă de fiecare dată, acesta a fost respins de băncile din Marea Britanie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO- Povestea impresionantă a Loredanei, tânăra care a devenit șofer de TIR în Anglia. "Bărbații amuțesc atunci când văd cum conduc"

Presa internațională scrie că, după ce nu i-a fost acceptată cererea pentru creditul ipotecar, acesta s-a decis să participe la o tombola organizată de o firmă, care oferă locuințe ca premiu. George ar fi cumpărat, în total, 400 de bilete de două lire sterline.

„Sincer nu pot să cred, nu câștig niciodată nimic. Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Închiriem locuințe de 11 ani și acum eu și familia mea putem avea în sfârșit un loc al nostru”, spunea George.

Citeste si: Crimă șocantă în Anglia. Un bărbat și-a snopit în bătaie cel mai bun prieten și l-a lăsat să moară în casa sa

Apartamentul de două camere pe care românul l-a câștigat este modern, utilat și complet echipat și valorează peste 315.000 de lire.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„De exemplu, dacă o proprietate valorează 300.000 de lire sterline și fiecare bilet este de 3 lire sterline, trebuie să vindem 100.000 de bilete pentru a finanța proprietatea. De asemenea, trebuie să vindem bilete și pentru a ne acoperi costurile de desfășurare a unui concurs. Inițial, m-am hotărât să-mi vând casa în timpul pandemiei, pentru că aveam deja a doua locuință. Mi-am anunțat intenția de a organiza o tombolă și am fost inundat de mesaje.

Așa că am decis să fac asta în continuare”, a spus Daniel Twenefour, unul dintre fondatorii companiei.

Citeste si: Vedete care au fost la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si