Polițiștii din județul Dolj au făcut publice, duminică, fotografia şi semnalmentele unei tinere în vârstă de 25 de ani, care sâmbătă a mers la Spitalul de Urgenţă din Craiova şi nu a mai ajuns acasă. Persoanele care o văd pe femeie sunt rugate să anunţe Poliția.

Citește și: Mihaela a fost răpusă de o boală nemiloasă. „Prea tânără ai părăsit această lume”

„La data de 02 iulie a.c., ora 09.00, polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie din comuna Stoina, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 01 iulie a.c., nepoata sa Mihalte Florentina Andreea, de 25 de ani, a plecat din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova şi nu a mai putut lua legătura cu ea”, anunţă, duminică, Poliţia judeţeană Dolj.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la scurt timp după înmormântarea unchiului său. Marius era stabilit în Italia

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra femeie dată dispărută are înălţimea de 1,50 metri, greutate 60 de kilograme, ochii verzi, părul şaten. Rudele nu au ştiut să dea detalii despre articolele vestimentare purtate de tânără la momentul dispariţiei.
Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la femeia dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mamă și fiică, date dispărute. Micuța are doi ani. Poliția Capitalei cere ajutorul populației pentru a fi găsite

O mămică şi fetița ei de aproape 2 ani, au dispărut de acasă de două zile. Poliția Capitalei solicită sprijinul cetățenilor pentru găsirea celor două.

Citește și: O femeie a fost găsită moartă pe canapea după ce un hoț a intrat în casa ei. Descoperirea macabră făcută de vecinii victimei

Joi, 29 iunie 2023, Poliția Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, la data de 28 mai 2023, a plecat împreună cu fiica sa, de la adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu au mai revenit.

Femeia dispărută se numește POPESCU ANDREEA – GABRIELA, este în vârstă de 40 de ani şi are următoarele semnalmente:
- înălţime:1,60 m,
- greutate 100 kg,
- păr blond,
- ten alb,
- ochi căprui
Minora dispărută se numește VĂITIȘ ANAIS-MARIA și este în vârstă de 1 an și 8 luni.

Citește și: Judecătorii au luat o nouă decizie în cazul eliberării condiționate pentru Cristian Cioacă! Avem toate detaliile| EXCLUSIV

Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si