Asa arata locul de veci al Floricai Duma

Florica Duma, una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete de muzica populara din zona Bihorului, a murit pe 9 mai, la 70 de ani, la Spitalul Clinic Judetean Oradea, dupa o lupta cu o boala nemiloasa. Duminica s-au implinit 40 de zile de la decesul Floricai, iar un admirator a fost la mormantul acesteia, de la Cimitirul Municipal din Oradea, pe care l-a fotografiat.

"Se implinesc 40 de zile de cand draga noastra Florica Duma a plecat dintre noi lasand multa tristete, lacrimi si un mare gol in sufletele noastre si in folclorul romanesc ,dar ne-a lasat cantecele sale frumoase si pline de voie buna! Dumnezeu s-o ierte şi s-o aseze în rândul sufletelor mântuite! Odihneasca-se in pace...", a scris acesta sub poza care infatisa o cruce si un mormant de pamant, locul de veci nefiind ingradit, cu pamantul denivelat si lasand senzatia ca este neingrijit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un alt admirator al Florica Duma s-a aratat revoltat ca mormantul cantaretei de muzica populara arata astfel. “Un mormant simplu, doar pamant, fara rude, fara prieteni, sacalii au inconjurat-o, dupa disparitia dumneaei multi se dau rude si prieteni. "Sa va fie rusine!”, a postat fanul Floricai Duma.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si