Ce flori alegi pentru a-ti decora casa sau care sunt acelea de care te bucuri cel mai mult atunci cand le primesti in buchete sau in cele mai speciale flori in cutii? Gusturile noastre in materie de flori sunt diferite, dar acesta nu este deloc un lucru intamplator. Zeci de studii au demonstrat faptul ca florile pe care le indragim mai tare scot la suprafata anumite laturi ale personalitatii noastre.

Alege-ti floarea preferata si descopera ce spune aceasta despre tine!

Adori trandafirii si esti o persoana intuitiva
Trandafirii capata semnificatii distincte, in functie de culoarea lor. Daca pentru a-ti arata dragostea sunt mai potriviti cei rosii, pentru a-ti exprima pretuirea fata de o persoana draga ar trebui sa optezi pentru trandafiri galbeni. Si totusi, indiferent de optiunile cromatice, daca preferi “floarea dragostei” este foarte clar ca esti o persoana emotiva, care isi asculta intotdeauna inima atunci cand are de luat o decizie importanta. Intuitia este cel mai bun argument pe care se consolideaza actiunile tale! Defectul tau? Ar trebui sa iti alegi cuvintele cu grija, caci ai obiceiul de a da replici taioase!

Iti plac margaretele si privesti lucrurile cu optimism
Margaretele sunt flori care emana simplitate si care cuceresc pe oricine intr-un mod subtil. Daca ele se numara printre florile tale preferate, cel mai probabil ca esti o persoana optimista si privesti intotdeauna partea plina a paharului! Personalitatea ta vibranta si vesela, reusesti sa iti faci simtita prezenta intr-un mod placut, facand fata cu brio in diverse

situatii cotidiene! Exista si o parte negativa aici, anume aceea ca uneori nu poti vedea lucrurile intr-o maniera realista.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Iubesti orhideele si iti plac lucrurile sofisticate
Din cele mai vechi timpuri, orhideea a fost considerata o floare a regalitatii, regasindu-se adesea printre decoratiunile care infrumusetau cele mai mari imperii ale lumii. Prin asociere cu eleganta pe care o emana aceasta floare, cei care iubesc aceasta floare apreciaza lucrurile sofisticate, pline de rafinament. In cazul in care te numeri printre ei, esti o persoana care acorda atentie detaliilor, pe care ceilalti o admira pentru bunul gust! Din pacate, insa, orhideea poate sa reflecte si faptul ca esti o persoana vanitoasa.

Preferi lalelele si te adaptezi usor in orice situatie
Lalelele sunt unele dintre cele mai frumoase flori de primavara, care ne inveselesc imediat prin coloritul lor. Cei care prefera aceste flori nu pot fi altfel decat persoane foarte deschise si sociabile, care adora sa fie inconjurati de oameni placuti, asa cum lalelele adora razele de soare. In plus, daca iti plac lalelele inseamna ca te poti adapta usor in orice situatie! Reversul medaliei este ca, daca laleaua iti este pe plac, ai putea fi o persoana mult prea sensibila.

Iubesti floarea de liliac si te caracterizeaza empatia
Simbolistica florii de liliac este una pozitiva, acesta reprezentand loialitatea si grija fata de ceilalti. Tu esti unul sau una dintre cei pe care floarea de liliac ii cucereste instant, prin colorit dar si prin parfum? De obicei, liliacul este pe placul persoanelor empatice, generoase, care transmit compasiune fata de cei din jurul lor si care cauta sa isi arate respectul vizavi de persoanele cu care intra in contact!

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si