Close sidebar
Close sidebar

Florin avea 20 de ani, dar a avut parte de o moarte cumplită în Londra! A fost ucis într-o stație de metrou din Capitala Marii Britanii

Florin Pitic, un tânăr de 20 de ani din Vicovu de Sus, județul Suceava, a avut parte de o moarte cumplită.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin plecase la muncă în Londra, dar nu își imagina că tot acolo își va găsi sfârșitul.

Incidentul tragic s-a petrecut în acest weekend, în timp ce Florin se întorcea de la ziua unui prieten. El a intrat în stația de metrou Queensbury puțin după miezul nopții și imediat a fost luat la bătaie de mai mulți tineri.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, victimă a Securității lui Ceaușescu! Toni Grecu de la Divertis a băgat-o în bucluc

În urma loviturilor încasate, Florin s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. În urma loviturii puternice, acesta și-a pierdut viața.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde a fost declarat decesul.Tânărul de 20 de ani avea un traumatism mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac, și este posibil ca și această afecțiune să fi contribuit la deces. Aceste detalii vor fi stabilite la necropsie, însă faptul că tânărul a căzut victimă unei agresiuni în stația de metro este cert.

Citeste si: Fostul soţ al Laurei Kovesi este praf în afaceri! Eduard Kovesi a suferit pierderi serioase şi are datorii uriaşe!  

Cei care l-au cunoscut pe Florin și care locuiau în aceeași comunitate cu acesta spun că agresorii sunt tot români, mai mult, prietenul care se afla cu Florin Pitic în momentul producerii agresiunii a confirmat acest lucru.

"Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări.

Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice", a transmis un oficial al poliției londoneze.

Citeste si: Radu Țenter, fiul fostului mare baschetbalist Marcel Țenter, a fost înmormântat! Imagini dureroase de la căpătâiul său

Florin era cunoscut ca un tânăr extrem de liniștit. El probine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus.

Trist este că în familia tânărului au mai existat alte două decese, doi frați de-ai lui Florin au murit în condiții grele în Germania, tot în împrejurări asemănătoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI