Close sidebar
Close sidebar

Florin Busuioc a primit interzis la cafea şi ţigări! Medicii i-au dat vestea ”tristă” prezentatorului

La începutul lunii noiembrie, o veste proastă zguduia pe toată lumea: Florin Busuioc, actorul şi prezentatorul Meteo de la Pro TV, a suferit un infarct pe scena Teatrului din Craiova, urmat de alte două. Cu viaţa pusă în pericol şi cu rezerve din partea medicilor, Busu a luptat şi, acum este câştigător. Însă, doctorii i-au dat o veste deloc plăcută: va trebui să renunţe definitiv la două dintre cele mai mari plăceri ale sale.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Informaţiile recente despre Florin Busuioc sunt îmbucurătoare, după ce a suferit o intervenţie cardiacă, actorul a fost scos de la Terapie Intensivă şi se recuperează. Mai mult, surse din cadrul Institutului CC Iliescu din Capitală, spun că recuperarea actorului este una foarte bună. Dar, chiar şi aşa, medicii au stabilit o regulă valabilă toată viaţa pe care Busu va trebui să o respecte dacă vrea să trăiească: să renunţe la cafea şi la ţigări.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nu îi va fi uşor. Pentru că, aşa cum ne-a povestit pe 18 octombrie, în ultimul interviu acordat înainte a suferi infarctul, cafeaua şi ţigările fac parte din stilul lui de viaţă.

Busu fumează mult, după cum însuşi a recunoscut şi asta nu-i face bine. Ne-a povestit cum reuşise să renunţe la acest viciu ‘nu pentru mult timp şi cum s-a reapucat. S-a întâmplat fără să îşi dea seama, într-o seară, înainte de 1 Decembrie când i s-a cerut să scrie într-un timp foarte scurt imnul din acel an al Pro TV.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI