Close sidebar
Close sidebar

Florin Calinescu pare urmarit de un blestem! Varul lui s-a spanzurat!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Calinescu, lovit de o noua tragedie, dupa ce Ion Sorescu, varul lui primar din partea tatalui, a fost gasit spanzurat.

Potrivit curier.ro, Ion Sorescu in varsta de 61 de ani, a fost gasit fara suflare dupa ce s-a sinucis. Trupul neinsufletit al barbatului atarna in streang, in grajd si a fost descoperit de fiul lui. Se pare ca in trecut, barbatul ar mai fi avut tentative de suicid.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Imediat dupa descoperirea macabra facuta, Mihail fiul lui Ion Sorescu, a taiat streangul, iar apoi a sunat la 112. Din pacate, echipajul SMURD nu a putut decat sa constate decesul. Ion Sorescu, oriinar din comuna Babana, era var cu Florin Calinescu. Mama lui Ion Sorescu era sora tatalui celebrului actor si om de televiziune.

In anul 2002, Florin Calinescu a mai trecut printr-o trageie majora, dupa ce propriul sau fiu, Luca, a fost gasit spanzurat intr-o camera de hotel din Praga.




 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI