Florin Calinescu a devenit socru mare toamna trecuta, dupa ce fiul sau, Petru, s-a insurat cu iubita sa, Simona. Petru si Simona au facut o nunta discreta, iar presa nu a aflat detalii despre petrecere, desi celebritatea lui Florin Calinescu putea sa atraga atentia asupra evenimentului.

Unul din cadourile de nunta ale vedetei tv a fost acela ca i-a numit pe Petru si pe nora sa, Simona, in posturile de directori executivi ai salonului de evenimente pe care Calinescu l-a inaugurat recent in Parcul Herastrau.
Localul cu pricina este format din doua saloane in care organizeaza nunti, botezuri si evenimente destinate firmelor, un salon avand 140 de locuri, iar celalalt 200. Se pare ca Simona este cea care se ocupa mai mult de salonul de evenimente, pentru ca Petru este ocupat si cu cariera sa de cantaret.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si