„O să ieşim mai puternici şi mai competitivi din această criză”, afirmă ministrul Finanţelor. 

Citeste si: Când se întorc elevii la școală? Anunțul președintelui Klaus Iohannis

„Am transformat cozile în click-uri! De ieri, firmele şi instituţiile publice comunica de la distanţă cu Trezoreria Statului! Fără deplasări la ghişeu. Fără cozi. Simplu, în doar câteva click-uri şi cu semnatură electronică. Totul prin intermerdiul ordinului de plată multiplu electronic”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, ”informatizarea statului nu a fost o prioritate în ultimii treizeci de ani pentru că foarte mulţi profitau de pe urma birocraţiei”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Despescu, după ce un agresor a fost împuşcat în Bucureşti: Forţele de intervenţie folosesc resurse letale numai când altă cale nu mai există

„Vremea acestora a trecut”

„Vremea acestora a trecut. Astăzi, mai mult ca oricand, este evident ca informatizarea statului este vitală. Nu elimină doar evaziunea fiscală, creste profitabilitatea şi productivitatea, dar elimină şi deplasările inutile într-un moment în care toţi trebuie să stam în casă cât mai mult”, a mai scris Cîţu.

Ministrul finanţelor afirmă că urmează în câteva săptămâni conectarea caselor de marcat la ANAF.

Citeste si: Coronavirus România: Încă nouă persoane au murit. Bilanţul a ajuns la 507

„O să ieşim mai puternici şi mai competitivi din această criză”, afirmă Florin Cîţu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si