UPDATE: Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a precizat că retragerea premierului desemnat, Florin Cîţu, este ”un gest de mare responsabilitate”.  

”Premierul desemnat Florin Cîţu a făcut un gest de mare responsabilitate şi a luat decizia de a renunţa la mandat”, a declarat Florin Roman.

Acesta a spus că România este în război cu epidemia de coronavirus, iar pe timp de război nu se schimbă ”comandantul navei”. 

”Domnul Florin Vasile Cîțu și-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri”, a anunțat Administrația Prezidențială.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Avocatului Poporului cere preşedintelui Klaus Iohannis să declare starea de urgenţă

Anunţul a fost făcut timp cu puţin înainte de începerea şedinţei de plen în care Guvernul Cîţu urma să primească votul de învestitură.

Citeste si: ANPC: Supermarketurile au suficiente stocuri de alimente și produse dezinfectante

Depunerea mandatului a fost făcută în condiţiile în care şansele ca Guvernul să fie votat erau foarte mari, dată fiind pandemia de coronavirus şi necesitatea unui Guvern stabil.

Citeste si: România închide granițele. Primele puncte de frontieră unde se pune lacătul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si