Tatiana Iekel s-a stins la 84 de ani, dupa o lunga suferinta. Actrita a fost prima sotie a lui Florin Peirsic, daruindu-i acestuia un fiu, pe Florin Jr, care a devenit si el actor. Piersic si Iekel au divortat in 1974, dupa 14 ani de casnicie, cand actorul avea 38 de ani. Ulterior, acesta s-a insurat cu Anna Szeles, iar dupa separarea de aceasta s-a insurat cu o contabila, Anna Torok.

 „Sigur, e placut sa fii admirat, sa-ti verifici puterea seductiei, ba chiar sa-ti lasi inima sa zboare ca fluturii. Mi-au iesit in cale multe femei frumoase si mai toate imi placeau. Plecam mult de-acasa pentru filmari, repetitii, turnee, ma indragosteam cand de una, cand de alta, starneam intrigi si gelozii, dar niciodata n-am vrut sa fac pe cineva sa sufere”,  a marturisit Piersic, despre viata sa sentimentala, intr-un interviu din Formula AS. 

Tatiana Iekel aparea rar in public in ultima perioada

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Primele doua sotii ale mele au fost si ele actrite. De Tatiana Iekel m-am despartit pentru ca n-a mai mers, pur si simplu- eram foarte tanar si buimacit de succes, iar Aniko (Ana Szeles n.r.) a plecat la Budapesta, pentru ca a crezut ca o sa faca o cariera uriasa acolo. Am ramas cu amandoua in relatii foarte bune, ne vizitam”, a mai spus Piersic despre fostele sale partenere de viata.

Tatiana Iekel, alaturi de fiul ei, Florin Piersic Jr


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si