Anul acesta Florin Piersic a traversat o mare cumpănă a vieții sale, ajungând pe patul de spital în luna aprilie, cu o septicemie ce îi punea viața în pericol.

A fost internat mai întâi în spitalele din Cluj, apoi a ajuns la București. În cele din urmă, din fericire, a trecut cu brio peste toate problemele și a fost externat.

Citește și: VIDEO Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă. Ce mesaj a transmis actorul? ,,Mai am de spus multe povești''

Florin Piersic

Florin Piersic

[Sursa foto: Facebook ]

Florin Piersic se recuperează după cea mai mare cumpănă a vieții sale

Însă acum a ajuns iar la spital. De data aceasta nu este nimic grav, ci marele actor doar s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a beneficia de o recuperare corectă și, poate, mai rapidă, astfel încât să revină în fața publicului într-un timp mai scurt.

De pe patul de spital, Florin Piersic spune că se află acum la o clinică privată de recuperare, care nu se află nici în București, nici în Cluj, dorind să nu dezvăluie acest aspect.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Dar a ținut să menționeze că se simte bine, doar că nu este într-o stare perfectă, astfel încât să poată merge bine și să se arate iar în fața publicului său.

”Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj.

O clinică de recuperare care este în altă parte”, a spus Florin Piersic, conform Romania TV.

Florin Piersic

Florin Piersic

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: "Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti". Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital

Și, deși boala îl ține departe de scenă pentru moment, marea stea a teatrului și a cinematografiei românești speră ca din toamnă să își reia activitatea.

Dacă totul decurge bine din punct de vedere medical, cel târziu în octombrie, spune Piersic, va urca iar pe scenă.

”Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos”, a mai adăugat marele actor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si