Close sidebar
Close sidebar

Florin Piersic scoate bani si din muzica! Marele actor si-a lansat un album la casa de productie a lui Ovidiu Komornyik!

Maestrul de 82 de ani si-a exprimat la un moment dat talentul si in muzica, colaborand cu compozitorul Ovidiu Komornyik.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul actor de film si teatru Florin Piersic (82 de ani) a cochetat la un moment dat si cu muzica, lansandu-si in 2009 un album cu 10 piese. Scos la casa de productie a prietenului Ovidiu Komornyik, albumul spune povestea a zece momente din viata maestrului. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Albumul "Hoinarind printre amintiri", ale carui piese sunt compuse de Dan Iagnov, cu texte de Andreea Andrei, este o poveste a vietii artistului, care a declarat ca familia sa, care iubea muzica, l-a cultivat gustul muzical.

Actorul isi aminteste cu nostalgie de primele lectii de muzica, luate la Cluj, cu profesorul de pian Vasile Lucaciu, dar si de lectiile pe care le primea de la Johnny Raducanu",  nota presa vremii despre albumul semnat de Florin Piersic. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI