Florin Salam, deși întotdeauna este așteptat cu sufletul la gură să onoreze evenimentele, acesta are parte și de momente mai neplăcute. Acesta nu a putut să ducă la bun sfârșit numărul artistic, deși a încercat de mai multe ori să ducă microfonul la gură. Imediat după ce imaginile s-au viralizat, mai multe persoane ar fi speculat că ar fi consumat prea mult alcool sau chiar substanțe interzise. La o zi distanță, acesta a apărut în spațiul public cu un videoclip în care cânta impecabil și au început să se întrebe ce s-a întâmplat la acel eveniment.

Citește și: Florin Salam le-a dat peste nas celor care l-au criticat pentru apariția sa de la ultimul eveniment: ”Tot numărul unu sunt”

„Am băut la orice nuntă. Beau acolo, fac atmosferă, asta-i viața noastră. Acum ceva s-a întâmplat pentru că mi s-a blocat creierul. Nu vă mai gândiți la prostii, era bine dacă era de la prostii, poate prostiile mă ajutau. Băutura aia, mi-au băgat ceva în pahar... a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este! Bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea, acum sunt bine și sunt puternic. Nu v-am obișnuit de atâția ani că sunt puternic?”, a spus Florin Salam.

Citește și: Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

Ginerele lui Florin Salam iese la atac, după ce manelistul a fost dat afară de la o nuntă: „Este numărul 1 peste toți!”

Ginerele lui Florin Salam a lăsat un videoclip pe Facebook, cu scopul de a ilustra cum cântă manelistul abia trezit din somn. Ce mesaj are pentru ce-i care-l critică pe artist. 

Ginerele lui  Florin Salam, soțul lui Betty Salam, a sărit în apărarea artistului.

Acesta a postat pe pagina personală de Facebook un videoclip în care Florin Salam cântă la acordeon și din voce. La respectivul eveniment, manelistul a fost dus în casă pentru a se odihni, după ce nașul l-a luat de braț și l-a condus ușor.

Internauții spun că Florin Salam era foarte beat sau foarte drogat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Loredana Chivu, bătută de fostul iubit. Blondina a obținut un ordin de restricție împotriva lui

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește... În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți, tot nr. 1 este peste toți și pentru voi care v-ați distrat și încântat de atâta timp”, este mesajul scris de ginerele lui Florin Salam în descrierea videoclipului amintit. 

Oamenii l-au criticat foarte dur pe Florin Salam pe rețelele sociale, iar acum susținătorii artistului îl admiră mai mult decât oricând. În secțiunea de comentarii a videoclipului oamenii și-au așternut cele mai bune gânduri îndreptate către artist.

 

 

 

 

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si