Florin Salam este devastat de durere după moartea fratelui său Neluțu Stoian. Bărbatul le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi, chiar pe contul lui oficial de Instagram: „Va multumesc tuturor pentru urari si incurajari, din pacate traim niste vremuri si greutati pe care cu greu le vom trece dar cu ajutorul Domnului nostru totul va fi bine! Doamne ajuta si sanatate tuturor!🙏🙏❤️❤️”, a menționat Salam.

Moarte fulgerătoare pentru lăutarul Nelu Stoian

Neluțu Stoian a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase, Matei Balș din Capitală, în urmă cu doar câteva luni. Bărbatul a ieșit pozitiv la testul covid-19. Medicii i-au administrat tratament, însă Neluțu avea diabet, suferea de probleme cardiace și de obezitate. Atât Florin Salam, cât și sora lui, au ieșit și au vorbit public despre starea de sănătate a fratelui lor. Salam a transmis în repetate rânduri că medicii de la Matei Balș nu îi țin la curent cu vești legate de modul în care decurge boala. Sora lui Neluțu Salam a menționat și că anumite cadre medicale, de la Matei Balș, au dat dovadă de rasism.

florin salam mesaj după moartea fratelui
Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam.[Sursa foto: Instagram]

Nelu Stoian a pierdut lupta cu viața în seara de 25 septembrie, la ora 20:44. El era căsătorit și avea o fată de doar 16 ani, pe nume Bianca Stoian.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

florin salam mesaj după moartea fratelui
Florin Salam este alături de fiica sa, Betty, și soția Roxana Dobre.[Sursa foto: Instagram]

La doar câteva zile, după ce și-a condus fratele pe ultimul drum, Florin Salam a fost nevoit să-i serbeze ziua unicului său nepot, Matthias. Băiatul lui Betty Salam a împlinit frumoasa vârstă de 2 anișori: „La multi ani chipul meu de inger! Te iubesc, nepotelul meu frumos!❤️” i-a transmis bunicul Salam.

Betty Blue a transmis și ea un mesaj cu ocazia zilei de naștere a fiului său: „Viata ne ofera si bune si rele, dar Dumnezeu ne da putere sa mergem mai departe. Un singur lucru stiu, ca Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos dar pe acest pamant. Copilul meu, este toata fericirea noastra, iar el ma ajuta sa trec de orice obstacol al vietii mele. El ne transforma tristetea in bucurie, el ne daruieste caldura in suflet si credinta. LA MULTI ANI, Matthias! Iti dorim tot ce este mai frumos pe aceasta lume, iar noi te vom proteja de orice rau. Te iubim enorm! ”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si