Close sidebar
Close sidebar

Motivul pentru care Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre după opt ani de relație. Ce legătură are Fănica, fosta sa soție

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu din 2014. Ei au împreună trei copii: două fete și un băiat. Cei doi au decis să-și unească destinele abia după opt ani de relație.

Georgiana Balaban,

Nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Florin Salam și Roxana Dobre formează un cuplu de senzație. Însă de opt ani, manelistul a ezitat să oficializeze relația. În anul 2021, cei doi au decis să se cunune civil, iar nunta cea mare au făcut-o pe 1 iunie 2022. Ceremonia a fost una specială, pe plajă, și a urmat una în Biserică, așa cum se obișnuiește.

Citește si: Legătura dintre Tzancă Uraganu și Loredana Groza: „Ce bine îți stă cu blonde!”

Povestea lor amoroasă a început cu ani în urmă. Chiar dacă s-a speculat că au mai fost despărțiți, ei au ajuns tot împreună. Cei doi au cinci copii, o fată și un băiat din prima căsnicie a manelistului, și încă două fetițe și un băiat, care sunt rezultatul iubirii pe care și-o poartă reciproc.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit după opt ani de relație

Motivul pentru care Florin Salam a ezitat să o ducă pe Roxana în fața altarului este unul profund. Se pare că are legătură cu Fănica, răposa lui soție, și cu un jurământ făcut la mormântul ei.

Manelistul a fost răvășit de durere atunci când tânăra lui soție a murit din cauza unei boli la ficat.

Cântărețul a rămas singur cu doi copii mici și s-a spus, nu o dată, că și-a înnecat amarul în alcool și substanțe ilegale. Ba mai mult, o perioadă a renunțat și la muzică.

Florin Salam a iubit-o enorm pe Fănica, femeia a cărei moarte l-a devastat. Ei erau împreună de mici și din momentul în care femeia iubită a murit, universul artistului s-a dărâmat.

Bărbatul a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții lui.

El i-ar fi făcut un jurământ sacru Fănicăi, atunci când o conducea pe ultimul drum. Se pare că el a jurat pe mormântul fostei soții că nu o să se mai căsătorească.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: Florin Salam este cel mai scump artist din țară. Ce sume încasează manelistul în urma unui eveniment

În anul 2014 a început să iubească din nou. Roxana Dobre a cunoscut povestea dureroasă a manelistului și a fost extrem de răbdătoare. Timp de 8 ani, ea nu a făcut presiuni pentru a se cununa, însă Florin Salam a făcut în așa fel încât să o vadă mireasă pe iubita lui.

Cuplul s-a cununat pe plajă, apoi în Biserică, acolo unde se face slujba cununiei.

Citește si: Tzancă Uraganu, amendat la o nuntă în Constanța

Mireasa a purtat o rochie din mătase, cu un corset superb, decorat cu multe pietre strălucitoare. Ținuta a avut, de asemenea, un design special al mânecilor, pe care au fost puse cristale.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Florin Salam și soția sa.

Trena a fost una lungă, la fel și voalul. Buchetul soției lui Florin Salam a fost format doar din bujori albi și bijuteriile alese cu grijă. La brațul artistului, Roxana a strălucit la propriu și a fost incredibil de frumoasă.

După cununie, cântărețul a declarat că ea este cea mai frumoasă femeie pentru el.

Citește si: I-a făcut concurență miresei! Cât a costat rochia purtată de Betty Stoian la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre| EXCLUSIV

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI