Florin Salam a avut parte de o perioadă dificilă. El s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost internat la spital de mai multe ori. 

Fanii lui s-au îngrijorat, iar unii dintre ei chiar au luat în calcul varianta ca manelistul să se retragă, dacă starea sa nu se va îmbunătăți.

Florin Salam vine cu vești bune pentru fani

Impresarul lui Florin Salam a vorbit despre ceea ce se va întâmpla în viața lui în următoarea perioadă.

Se pare că artistul are mai multe concerte programate, inclusiv la nivel internațional.

Citește și: Florin Salam, replică dură pentru cei ce i-au spus să renunțe la cântat: "Eu nu o să pun stop la cântare!"

„Și-a revenit bine. Nu cântă nimeni ca el, merge la concerte, am luat acum niște evenimente în afară, în America. Am luat câteva acum în Italia, în luna august aproape toată e în Italia” , a declarat Nicolae Constantin pentru  Cancan.ro

„Regele” va avea propriu reality show

Impresarul lui Florin Salam a dezvăluit că manelistul urmează să aibă propriul reality show pe care internauții îl vor putea urmări. Show-ul ar urma să expună viața lui Florin Salam, cu bune și cu rele, exact așa cum este ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Da, de la el chiar vrea toată lumea câte ceva. Și eu vreau ceva de la el. Băiatul căruia i-ai luat adineauri interviu se va ocupa de videoclipurile pe care le va face Florin Salam. Va face un fel de reality-show.

Florin Salam în oraș, Florin Salam peste tot, iar el se va ocupa de toate astea. Online, va fi pe toate platformele. După ce vor fi gata cel puțin 100 de videoclipuri, el se va ocupa de tot”, a explicat impresarul cântărețului de manele pentru sursa citată.

Ce se întâmplă cu Florin Salam după perioada dificilă prin care a trecut?

Florin Salam a avut nevoie de îngrijire de specialitate. A necesitat tratament intensiv, administrat în spital, după ce oboseala cronică l-ar fi acaparat. El a avut nevoie de 10 zile de spitalizare.

Zilele trecute, manelistul a fost văzut în imobilul de lux în care locuiește în zona de Nord a Capitalei. Era îmbrăcat lejer, de vară, cu tricou și pantaloni scurți, dar vizibil obosit.

Citește și: Betty Salam a vorbit fără perdea despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Manelistul se află în spital: „Este epuizat”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Singurele informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam au fost furnizate de fiica sa, Betty Vișănescu.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor. După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea” , a declarat Betty, pentru  spynews.ro, la scurt timp după ce tatăl ei a fost spitalizat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si