Close sidebar
Close sidebar

Florina Cercel putea sa joace alaturi de celebrul Marlon Brando. Comunistii i-au rapit actritei aceasta mare sansa.

Marea actrita are o cariera si o viata personala care ar putea sa fie subiectele unor filme de succes. A iubit cu patima, a suferit crancen, a fost sicanata din pricina trecutului tatalui ei si a ratat sansa unei cariere la Hollywood din cauza regimului lui Ceausescu.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Florina Cercel este una dintre cele mai mari mandrii ale teatrului si cinematografiei romanesti. A jucat in zeci de piese si a interpretat roluri memorabile in filme. A fost intotdeauna o doamna care s-a ferit de compromisuri si a marturisit ca frumusetea, un atribut pentru care femeile ar face orice, a fost de multe ori o piedica in calea evolutiei ei profesionale.

Si-a amintit de curand vorbele care i-au marcat cariera. "Florina, stii care este marea ta problema? Esti prea frumoasa ca sa fii atat de talentata si prea talentata ca sa fii frumoasa".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Actrita spune ca rolurile pentru urmasele Evei erau putine atunci si se distribuiau pe criterii care n-aveau nicio legatura cu talentul. In ciuda numeroaselor piedici, parcursul ei in teatru si film a fost plin cu realizari, marele ei regret fiind regimul politic al tarii cand a primit oferta vietii ei. Florinei Cercel i s-a propus sa joace intr-un film cu Marlon Brando, "A 25-a ora", dar autoritatile nu i-au permis sa plece.

Si acum se gandeste la sansa care i-a fost rapita de comunisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI