Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Vrancea, 21 de muncitori ai unei fabrici de procesare a cărnii din judeţ au fost depistaţi cu coronavirus.

Nou focar de Sars-Cov-2 pe teritoriul României

”DSP Vrancea a demarat o anchetă epidemiologică la această unitate economică. S-au făcut noi teste ale celorlalţi angajaţi, rezultate care din fericire au fost negative. Firma şi-a suspendat momentan activitatea şi se face dezinfecţie în toate spaţiile cu substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii”,

a declarat reprezentantul DSP Vrancea.

În ceea ce-i priveşte pe cei 21 de angajaţi cu Covid 19, aceştia sunt în izolare la domiciliu, iar contacţii lor direcţi au fost trimişi în carantină.

focar de coronavirus vrancea
Focar de covid-19 în Vrancea.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În judeţul Vrancea, în ultimele 3 zile, s-au înregistrat 42 de cazuri de coronavirus, dintre care 21 în focarul izbucnit la fabrica de procesare a cărnii de la ieşire din Focşani. De altfel, acesta este cel mai mare focar care se înregistrează în acest moment în judeţul Vrancea.

Focar de COVID-19 la Sinaia. Alertă în rândul medicilor

Un nou focar de coronavirus a fost anunțat în țară.

Infectarea în masă a aut loc la Spitalul Orășenesc Sinaia. Activitatea în mai multe secţii, inclusiv cea din blocul operator şi Terapie Intensivă, a fost suspendată.

Trei medici şi opt asistente medicale care lucrează în Spitalul Orăşenesc din staţiunea Sinaia au fost depistaţi ca fiind infectaţi cu virusul  SARS-CoV-2  în urma unei testări făcute la nivelul unităţii sanitare. Având în vedere numărul mare de infectări, activitatea a fost suspendată în mai mule secţii ale unităţii medicale, inclusiv chirurgie, bloc operator şi Terapie Intensivă.

"Conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova şi Spitalul Orăşenesc Sinaia, în urma monitorizării stării de sănătate a personalului medical din cadrul unităţii sanitare de pe Valea Prahovei, trei medici şi opt asistente au fost identificaţi ca fiind infectaţi cu SARS-CoV-2. Ca urmare a acestui fapt, a fost dispusă suspendarea activităţii, pentru următoarele 14 zile, în: Compartimentul Chirurgie Generală, Compartimentul ATI, Blocul Operator şi Compartimentul Endoscopie”   informează, joi, Prefectura Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si