Close sidebar
Close sidebar

Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova

Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici.

Diana Bostan,

Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, vineri, pe pagina sa de facebook, că mai mulţi componenţi ai lotului şi staff-ului său tehnic au fost testaţi pozitiv la Covid-19.

 

Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova

''Din păcate, în urma unei retestări RT-PCR, mai mulţi componenţi din cadrul lotului nostru şi din cadrul staffului au fost depistaţi pozitiv Covid-19. Cu excepţia unui singur membru din staff, toţi ceilalţi sunt asimptomatici. Vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei situaţii'', se arată în comunicat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma: ,,Până duminică vom depăși pragul de 250 de copii internați în spital"

Universitatea Craiova se află în Antalya

Universitatea a disputat un singur meci din trei programate în stagiul de pregătire din Antalya, învingând echipa maghiară Paksi FC cu 5-2.

Partida de verificare cu FC Botoşani, de miercuri, a fost anulată (iniţial adversarul era echipa norvegiană Raufoss IL). Programul echipei craiovene mai cuprindea un meci amical pe 14 ianuarie, cu FC Banik Ostrava (Cehia).

Întoarcerea în Bănie era programată pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I. După 21 de etape, Universitatea ocupă locul 5, cu 32 de puncte.

Citeste si: Bilanț COVID-19, 14 ianuarie. Cifre îngrijorătoare, aproape 10.000 de cazuri noi au fost înregistrate

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI