Close sidebar
Close sidebar

Focar de infecție cu COVID-19 la Primăria Timişoara

Alte șapte focare de COVID-19 sunt active în judeţul Timiş, iar cel mai recent este la Primăria Timişoara, unde au fost depistate şase cazuri. Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că toate cele şapte focare sunt sub supraveghere.

Alina Raducu,

Focar de infecție cu COVID-19 la Primăria Timişoara

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La Primăria Timişoara au fost depistate, până acum, şase cazuri de COVID-19 care au legătură între ele, astfel că a fost declarat focar, iar reprezentanţii DSP Timiş supraveghează evoluţia acestui nou focar.

Focar de COVID-19 la Primăria Timișoara

Conform DSP Timiş, în judeţ mai sunt active alte şase focare de COVID-19: la un Cămin pentru persoane vârstnice din Timişoara, unde sunt confirmate 84 de cazuri, la un Centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Sinersig- 28 de cazuri, la un Cămin privat pentru persoane vârstnice din Timişoara- 21 de cazuri, la un Cămin pentru persoane vârstnice din Chişoda- 30 de cazuri, la o asociaţie privată- 5 cazuri şi la Primăria comunei Giarmata- 5 cazuri.

DSP Timiş a finalizat, în ultimele 24 de ore, 306 anchete epidemiologice şi mai are în lucru alte 251.

În judeţul Timiş, au fost depistate 385 de noi cazuri COVID-19, în ultimele 24 de ore, cele mai multe la Timişoara- 208. În spitale sunt internate 345 de persoane cu virusul SARS CoV-2, din care 59 se află pe secţiile ATI. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 decese în Timiş.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus azi, 6 ianuarie 2021. Crește din nou numărul de infectări

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI