Vizavi de Spitalul Elias si  la o aruncatura de bat de o casa de copii, imobilul care a ars din temelii in urma cu aproape 5 ani s-a transformat intr-o adevarata groapa de gunoi!

"In fiecare zi vin aici si se drogheaza"

"Uitati-va la seringi. Cutite pe jos. Vai de capul nostru! Uitati! Le vedeti? Acolo, acolo"


"Fiole, medicamente"

O bomba ecologica, un adevart pericol de imbolnavire exact in centrul capitalei, peste drum de spital. Singura masura de protectie aici, sunt cizmele de cauciuc, pentru ca asa cum vedeti pasim peste un morman de gunoaie si un covor de seringi. Mult mai grav este ca am gasit resturi de medicamente si fiole.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vecinii sunt disperati ca se pot imbolnavi din cauza seringilor folosite aruncate peste tot. Mirosul de putrefactie se simte de pe strada! Degeaba s-au plans in repetate randuri autoritatilor.


"Primaria ne-a trimis la alte autoritati si asa mai departe. Este in centrul Bucurestiului, doamna. Este o rusine!""

"Dupa ce a fost identificat proprietarul imobilului acesta a fost somat sa procedeze la salubrizarea imobilului si a terenului aferent"

Proprietarul cladirii:
"Vorbiti cu cei de la Primarie sa ii intrebati de ce nu se ocupa, ca pana la urma si eu platesc taxe. Pai, Primaria trebuie sa faca curat? Poftim? Primaria trebuie sa faca curat? Primaria se ocupa de Politia Comunitara, Politia Comunitara trebuia sa ii prinda dupa ce i-am sesizat de 10 ori, trebuia sa ii pe aurolacii care mi-au ocupat imobilul"

Proprietarul imobilului sustine ca nu e el de vina pentru aceasta nenorocire. Si el a sesizat atat Politia cat si Primaria. Oamenii strazii ar fi fost ridicati de mai multe ori. Revin insa de fiecare data si fac ravagii.

Dar, cu gardul ce se intampla ca locul nu este delimitat?

Cum sa nu fie delimitat? De trei ori mi l-au furat.

Am cerut si noi explicatii in scris Primariei de sector, Directiei de Sanatate Publica, Politiei dar si Ministerului Mediului. Pana acum  am primit un singur raspuns.


Din verificarea evidentelor din perioada 2015-2017 reiese faptul ca la nivelul Serviciului Control in Santate Publica nu exista inregistrate sesizari privind imobilul sus mentionat. Obligatia referitoare la intretinerea locuintei in buna stare de functionare si salubritate revine proprietarului imobilului.

Ne intrebam cine oare cine va raspunde in cazul unei tragedii. Locul nu este ingradit, iar pericolul de imbolnavire este extrem de mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si