Close sidebar
Close sidebar

Focuri de arma auzite in Paris, dupa ce un suspect a atacat cu un ciocan un politist de la Notre-Dame

Autoritatile franceze au intervenit marti dupa-amiaza in forta, dupa ce mai multe focuri de arma au fost auzite in piata Notre-Dame. Potrivit primelor informatii, un ofiter a tras mai multe focuri de arma in directia unui suspect, care l-a atacat cu un ciocan in zona centrala a metropolei Paris, transmite La Derniere Heure.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii politiei au confirmat ca doi barbati au fost raniti in urma incidentului, fiind vorba de un ofiter si suspectul care l-a atacat in zona Notre-Dame.

Mai mult, suspectul nu a reusit sa atace alte persoane inainte de a fi neutralizat de fortele de ordine din Paris.

Nu exista informatii despre starea de sanatate a suspectului, care a fost impuscat in piept de catre politisti si evacuat imediat cu o ambulanta din piata Notre-Dame.

Martorii sustin ca incidentul a inceput la scurt timp dupa ora locala 16.00 (17.00 ora României), când un individ a inceput sa fluture in aer un ciocan si sa-i ameninte pe trecatori. Ulterior, acesta s-a indreptat spre doi ofiteri stationati in fata sediului politiei din piata Notre-Dane.

Un jurnalist sustine ca a auzit cel putin doua focuri de arma, inainte ca multimea sa intre in panica si sa inceapa evacuarea pietei.

Alti martori sustin ca politistii au tras cel putin zece gloante.
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Autoritatile pariziene au ridicat bariere de securitate si au evacuat intreaga piata Notre-Dame.

Procurorii antiterorism au anuntat deschiderea unei investigatii in urma incidentului din Paris.

De asemenea, autoritatile le recomanda locuitorilor sa stea departe de zona Notre-Dame.

Autoritatile franceze ramân in stare de alerta, dupa atentatele jihadiste care au zguduit tara in ultimii doi ani si s-au soldat cu peste 230 de morti si sute de raniti.

Ultimul incident terorist a avut loc in urma cu o luna si jumatate, atunci când un atacator inarmat a ucis un politist si a ranit alti doi pe Champs-Elysees.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI