Pregătiți-vă să începeți diminețile cu energie și inspirație, la Kanal D, alături de două dintre cele mai iubite vedete feminine din România! Nou sezon al emisiunii “Follow us!”, prezentat de Teo Trandafir si Ilinca Vandici, va putea fi urmărit, începand de luni, 9 septembrie, la Kanal D şi va oferi publicului staţiei cele mai interesante subiecte de actualitate, lifestyle şi stil de viaţă, într-un mod captivant şi accesibil pentru largi categorii de public.

Zilnic, timp de doua ore, de luni până vineri, telespectatorii vor intra într-o atmosferă unde plăcerea dialogului este la loc de cinste. Fie că aduce în prim-plan subiecte fierbinţi din showbiz sau teme sociale intense, emisiunea prezentată de Ilinca Vandici şi Teo Trandafir rămâne spaţiul perfect în care orice topic, oricât de complex sau de simplu pare la prima vedere, poate fi pus sub lupă. Noul sezon vine cu o perspectivă proaspătă şi autentică asupra vieţii de zi cu zi.

Nu există subiecte interzise, orice se î ntâmplă şi este de interes general poate deveni temă pentru noi. Iar eu şi Ilinca, doar ne ştiţi!, tocăm conştiincios tot ceea ce avem la masa discuţiei. Şi începem de dimineaţa, de la ora 08:00! ”, a spus Teo Trandafir.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

 

Nouă ne plac întâlnirile relaxate între prieteni, întâlniri la care putem discuta şi lucruri serioase, dar la care şi râdem mult. Ca şi până acum, vom avea şi invitaţi alături de noi, specialişti care să ne ajute în clarificarea unor subiecte mai complicate.

Va invităm să ne fiţi alături, din 9 septembrie, la Kanal D ”, a spus Ilinca Vandici.

 

În contextul intrării emisiunii “Follow us!” în grila Kanal D, Stirile staţiei vor putea fi urmărite pe tronsoanele principale ale zilei, grupajul informativ de la ora 12:00, şi cel de la ora 19:00, iar în weekend, ca şi până acum, de la 12:00 şi 18:00.

 

Nu pierdeţi începând de luni, de la 08:00, dimineţile pline de dialoguri spumoase, umor şi energie bună, la “Follow us!”, emisiunea prezentata de Teo Trandafir şi de Ilinca Vandici, la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si